Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewcia8850

Chcę zaskoczyć znajomych

Polecane posty

Witam, Od miesiąca (początek lipca) nie wychodzę w ogóle do znajomych, nie spotykam się z nikim. Postanowiłam, że przez okres wakacji do września wezmę się za siebie. Tzn popracuję nad swoim wyglądem zewnetrznym, szczegolnie wagą, która jest moim największym kompleksem ( na początku lipca miałam jeszcze nadwagę). Pod koniec wakacji mam urodziny. Akurat w ten dzień chcę zakończyć swoją 'metamorfozę'. Także w ten dzień chcę zaproponować 'wspólne, pierwsze' wyjście po tym długim nie byciu z Nimi. Dostaję różne propozycje wyjść na imprezy, wyjazdy wspólne, spotkaniu jednak postawiłam na izolację od Nich w celu zadbania o siebie. Teraz zapewne myślą, że ich 'olewam', odrzucam, bo czynie się kimś wielkim Niestety na wszystkie wypady z Nimi mam wymówkę. Myślę, że w to nie wierzą. Mają żal do mnie. Nawet pokłóciłam sie o to z przyjaciólką. Jej nie powiedziałam, że dużo ćwiczę, pracuję nad wyglądem. Mama mówi, że jest to rodzaj pewnej depresji, jednak tak nie jest. Czy nagła propozycja na imprezę po 2 miesiacach to dobry pomysł? Zostal mi jeszcze miesiąc, a boję się, że całkowicie mogę stracić dobrych ludzi. Co sądzicie na ten temat.?

Gość gość
myślę, że to ogólnie dobry pomysł, tylko uważaj na te wymówki.