Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on jest gejem?

Polecane posty

Gość gość

Moi Drodzy, bardzo proszę Was o odpowiedzi na mój temat, bo sama już nie wiem co mam myśleć, a chcę być dyskretna...otóż choć mam już 20 lat i spotykałam się z kilkoma chłopakami, to pierwszy raz w moim życiu pojawił się ktoś kto wzbudza we mnie tyle ciepłych uczuć i o którym myślę, że to może być właśnie ten jedyny...jest niestety jedno ,,ale'' :( Mam niestety powody by podejrzewać, że jest homoseksualny...Po pierwsze jest bardziej metroseksualny od przeciętnego polskiego mężczyzny. Nie przejmowałam się tym, bo byłam kilka razy za granicą i wiem, że w wielu krajach większość mężczyzn dba o siebie i to jeszcze mocniej niż chłopak, z którym się spotykam. Ale za każdym razem gdy dochodzi do zbliżenia następuje u niego erekcja, lecz kiedy ma odbyć ze mną stosunek, to członek odmawia...Wiem, że to może być ,,tylko" zaburzenie na które cierpi wielu mężczyzn, ale widziałam u niego pewne pismo...nie zwróciłam na nie uwagi, a on na drugi dzień mówi, że pismo które widziałam to czasopismo dla osób homoseksualnych, a on je kupił przez przypadek...mógł to być przypadek, bo na okładce jest normalnie ubrany mężczyzna, więc nawet nie zapamiętałam tego pisma, ale rodzi się pytanie po co trzyma je w domu?

Gość gość
może nie jest homoseksualny, inaczej nie chciałby się z tobą spotykać.

Gość gość
Może nie jest a może walczy ze swoją orientacją? Osoby homoseksualne nie mają lekko w Polsce, nie każdy potrafi być szczery wobec siebie i dźwigać to brzemię...

Gość gość
Raz w dooopę to nie pedau. :)