Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy z agresją

Polecane posty

Gość gość

Chciałam zadać to pytanie do osób, które mają lub miały podobne problemy lub znają się na temacie i mogą mi jakoś pomóc :).Otóż od najmłodszych lat były ze mną "same problemy".Byłam agresywna, sprawiałam przykrość innym, ale duma i przekonanie, że mam rację nie pozwalały mi za coś przeprosić.Nie widziałam, że wypadałoby przeprosić chociażby dlatego, że raniłam czyjeś uczucia.Nie przejmowałam się nigdy, że moje słowa i zachowanie sprawiają komuś przykrość.Myślałam "takie jest życie" i do głowy by mi nie przyszło, żeby się zmienić.Po latach żałuję tych wszystkich igieł wbitych w serca moich najbliższych i znajomych.A teraz, mimo to, nie potrafię powstrzymać języka.Nie potrafię przestać.Dlaczego w ogóle taka jestem? Czy mogę to zmienić? Podobno pierwszym krokiem jest przyznanie się do błędu.Już zrobiłam pierwszy krok.Jak zrobić drugi?

Gość gość
Ta odpowiedź jest taka prymitywna, prosta i wieśniacka, sprawiasz, że debilizm na świecie pnie się do góry.

Gość gość
psychopaci tak mają, nie czują że ranią innych

Gość gość
Ludzie nie takie rzeczy tu piszą, po to jest to forum.Wszystkie odpowiedzi są tak proste, piszą je tak prymitywni ludzie, że dopiero teraz zdaje sobie sprawę, ile idiotów jest na tym chorym świecie.Już wiem, dlaczego odpisywałeś na tę wiadomość.To cię podnieca, tak jak każda inna rzecz.Zobaczyłam na twój profil, ty jesteś po prostu zboczeńcem.Idź się walić, co robisz pewnie każdego dnia.

Gość gość
I jeszcze coś.Forum to miejsce dla osób z niewiadomo jakimi problemami różnej maści.Rozumiem, że tymi odpowiedziami myślisz, że wpływasz jakoś na samopoczucie innych ludzi, i czujesz się dowartościowany.Więc pisz dalej.Już wiem, czemu ludzie najczęściej wybierają poradę od prawdziwego specjalisty.Na forum znajdują tylko takich idiotów, nierobów którzy nie mają nic do roboty i od dnia do nocy wypisują bzdury, bo mają zbyt ptasi móżdżek, żeby napisać coś mądrego.PS.Specjaliści również odpowiadają na forach, poza twoją wioską też jest internet.Żegnam pana i miłego staczania się :)

Gość jedencztery
To temat o mnie, bójki, awantury, komendy a dobry dzieciak ze mnie. Po prostu honorowy jestem ale wiem, że to głupota często bo cywilizowani ludzie rozmawiają a nie walą w ryj, ja rozmawiam a jak nie pomaga to walę w japę. Z wiekiem się jednak tzw. kalkulator włącza, dzielnica i otoczenie też swoje robi. Wyrosłem ale nadal często i gęsto potrafię się szybko podk***ić.