Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE_dla_GENERALI

Oszukani przez Generali

Polecane posty

Gość NIE_dla_GENERALI

Postępowanie dotyczy zwrotu tak zwanych opłat likwidacyjnych (opłat za wykup) pobranych przez Generali w związku z rozwiązaniem umów ubezpieczenia na życie z ubezpieczeniowym funduszem kapitałowym. Termin na przystąpienie do pozwu zbiorowego przeciwko GENERALI Życie TU S.A., który upływa 30 lipca 2015 r.! Do pozwu można dołączyć: https://lwb.com.pl/polisolokaty/generali1g_1.php

Gość gość
Mogę pomóc przy produktach Generali w znacznie szybszym trybie postępowania indywidualnego. (pieniądze można odzyskać w niecały rok) Po więcej informacji zapraszam pod 533-036-202

Gość gość
w jaki sposób? Bo większość kancelarii, które się tak reklamują chcą w przypadku wygnarej 50%

Gość gość
absolutnie nie! żadne 50 % ! nie dajcie się naciągnąć na takie gigantyczne prowizje od kancelarii. mnie europa tez naciągnęła do dzisiaj się dziwie co mnie przyćmiło żeby się tak wkopać! na szczęście udało się odzyskać pieniądze, ale było nieciekawie jak zabrakło na wpłate na polisolokatę i chcieli zachachmęcić prawie całą wpłaconą przez mnie kwotę - 36 tys. Polecam kancelarię z Krakowa tu ją znajdziecie - www.kancelaria.org

Takich jak Wy jest niestety wielu. Na szczęście Kancelaria Lex: http://www.kancelaria-lex.org/generali/ pomaga we wcześniejszym zerwaniu umów z towarzystwem ubezpieczeniowym, bez konieczności ponoszenia strat z powodu wysokiej opłaty likwidacyjnym. Koniecznie musicie się do nich zwrócić.