Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko, brak pieniędzy...co ja mam zrobić

Polecane posty

Gość gość
Co więcej był to jednorazowy wybryk. Jesteś w stanie agniesiu podać kolejny przykład tego bicia?? Nie jesteś. Dzień przed awantura zerwalas zaręczyny... Nie szanowalas mnie, czasem traktowalas jak powietrze, czułem się jak śmieć i robol... Pensji ciągle mało było kupowałem wszystko co chciałaś . Gdy chciałem z tobą pogadać pisałaś z kimś na telefonie, znieważenie na maxa. Gdy chciałem ci go zabrać spoliczkowalas mnie, ja oddałem prawda … Przepraszam. Chcesz alimentów? Tylko o to ci chodzi? Spoko ja wolałbym znów być razem. Kocham cię najmocniej utul syneczka

Gość gość
Zlobek to nie tragedia, sama posylam tam dziecko gdy skonczy roczek. I zupelnie nie mam wyrzutow sumienia. Pewnie ze bedzie mi jej brakowac ale przeciez do cholery nic sie tam zlego nie stanie

Gość gość
w*********j gosciu:/ nie rób sobie jaj z sytuacji autorka to bardzo mądra kobieta, wiele dwa razy starszych kobiet od niej nie zdecydowałoby sie na odejscie w takiej sytuacji tylko czekałoby az facet sie zmieni..10..20 lat autorko-widac ze jestes rozsadna, jedyne wyjscie to faktycznie isc do pracy, dziekco do złobka pomysl ze to tylko chwilowa trudnosc, za rok o tej porze staniesz na nogi, bedziesz zarabiac, bedziesz miec alimenty a dziecko bedzie kochało ciebietak smao jakbys była z nim rok- sa matki co siedza w domu a i tak 90% czasu traca na internet i kawy z przyjaciółkami, a sa matki które po pracy od razu leca na plac zabaw i poswiecaja czas maluchom mimo pracy mozna miec fajna wiez z dzieckiem:)

Gość gość
Czytam wypowiedzi po raz chyba 3 głównie autorki - Agnieszki. Tak wiele nieprawdy tu piszesz, nie chcesz ze mną otwarcie porozmawiać o przyszłości. Wolisz tutaj szukać pomocy, zresztą zawsze tak było problem? Kafeteria, Mama a na końcu ja! Chętnie odpowiem wam wszystkim cała sytuację od początku . Może i autorka wtedy spojrzy na sytuację inaczej. Bynajmniej posty autorki dały mi niestety do zrozumienia ze byłem jej potrzebny tylko by zarabiać pieniązki, że nic do mnie nie czuła... I Kacper nie był wpadka nie można byłoby nazwać wpadka świadomy sex bez zabezpieczeń i bez " wychodzenia" Więc proszę mu nie ublizac :3 Pozdrawiam