Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ewa Chodakowska OPINIE

Polecane posty

Gość gość
fajne cwiczenia :)

Gość gość
myślę, że nie powinnaś katować się godzinnymi treningami. ćwiczenia ewy są spoko, ale po czasie możesz się zniechęcić. polecam ćwiczenia Tabata. trwają 4 minuty. to jest 100 % tego, co osiągasz po około godzinnych ćwiczeniach. racja, wysiłek jest okropny, bo ćwiczysz non stop przez 20 s, a 10 s przerwy itd. ale efekt jest ten sam jak po jednogodzinnyh ćwiczeniach. przed Tabatą polecam Mel B (trwa 10 minut). efekty są mega - ćwiczę pośladki.

Gość gość
A jakie efekty macie z tymi ćwiczeniami?

Gość gość
a te nagrania HIPNOSENCJA? Korzystał ktoś jeszcze z tego? faktycznie może po 5 kilo w miesiąc chudnąć?

Gość gość
ja shudłam z chodakowska i to 20 kilo

Gość gość
Z tego co widac u niej na fan page to chodakowska ma dobre opinie

Gość lallalla
Jest moc. Cwiczylam posladki z mel b zadnych wyraznych efektow ani wysilku. Z ewą po 10 dniach wyczerpujacych cwiczen pierwsze efekty takie jak wykonanie od a do z 6 minutiwego treningu. Czulam po swoich udach ze staly sie twardsze. ( dla niewiedzacych najpierw trzeba miec silne nogi zeby dobrze wycwiczyc tylek)

Gość gość
ćwiczenia trudne na początku ale jest efekt :D

Gość gość
pozytywna opinie na temat ćwiczeń :)

Gość gość
ja tez polecam ćwiczenia chodakowskiej

Gość gość
Szczerze bardziej podoba mi się styl Mel C tej spicetki - pełno w nim optymizmu i powera... ale każdy ma swój styl :P dorzucam info o fajnej apce - wpisujesz w sklep Googla (apka jest za darmo) FitContro (razem) i pobierasz - fajne uzupełnienie ćwiczeń.

Gość gość
hipnoza na odchudzanie? żartujecie, hipnoza jest bardzo niebezpieczna, może pomóc wam schudnąć ale przy okazji spowoduje ciężką depresję.

Gość biedronkaa111
a ja własnie polecam jej treningi ale zdecydowanie na poczatek Skalpel - tu macie link https://youtu.be/otjB-04m0G0 wcale nie jest męczacy a efekty są (u mnie były po 1 mc ćwiczenia 4 razy w tygodniu)

Gość BardzoPozytywna
Moja opinia- POZYTYW! Zwykle gdy brałam się za ćwiczenia, brzuszki i inne rezygnowałam po 2-3 dniach. Zakwasy, brak chęci, lenistwo to był powód. W końcu postanowiłam się ruszyć i zaczęłam skalpel. Ćwiczę prawie miesiąc, 5 dni w tyg i nie miałam zakwasów, żadnych dolegliwości. Pierwsze co zauważyłam, że brzuch robi się płaski i to już w pierwszym tygodniu. A na tym mi najbardziej zależało. Nadal ćwiczę i nie chcę przestawać, bo z tyg na tydzień są efekty i to coraz lepsze. Sam skalpel, bez diety i wspomagaczy. Polecam.

Gość ElzbietaKała
Ewa jest niewątpliwie najbardziej znaną trenerką w PL. jednakże jej portal bebio nie ma wiele wspólnego z nią. Niestety! Diety układają dietetycy portalu vitalia. Kiedyś korzystałam z jej usług lub usług jej dietetyków. Uważam że przy tak dużej skali osób korzystających z tego portalu nie ma szans na indywidualność. Osobiście schudłam niewiele. Było to do 6 kg. A miałam 35 kg nadwagi. Postanowiłam szukać pomocy gdzie indziej. Po drodze znalazłam kilku gorszych trenerów. nonstop kurczak i ryż albo ketoza. Dopiero kiedy wpadłam na Daniela Sobocińskiego dietetyka i trenera z licencją i dyplomem - byłam zadowolona. ułożył prostą i smaczną dietę. Bez dużych nakładów finansowych i cały czas w trakcie współpracy był zemną w kontakcie! To mi się podobało. odchudzanie zajęło 7 mc. Co miesiąc chudłam 5 kg aż osiągnęłam swój cel. Gdyby któraś z Was pragnęła indywidualnego podejście do samej siebie to podaję link do profilu Daniela Sobocińskiego. Tam możecie zapytać o dietę dla Was. https://www.facebook.com/SkutecznyDietetyk/