Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ewa Chodakowska OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny - od dłuższego czasu sledze Fan Page Ewy Chodakowskiej i mam zamiar zacząć z nią odchudzanie - co sądzicie? Jakie macie opinie? Interesuje nie szybki efekt w pozbyciu się brzuszka...

Gość gość
Ćwiczenia Ewy CH jak najbardziej na pewno pomogą Ci schudnąć. A dla szybszego efektu polecam nagrania hipnozy http://hipnosencja.pl/ na odchudzanie - ja to połączyłem z ćwiczeniami i dało super efekt - 6kilo mniej/miesiąc :)

Gość gość
a co to ta hipnoza? jak to działa? działa na każdego?

Gość gość
te nagrania hipnozy działają tak, że mniej jesz, nie odczuwasz apetytu tak dużego, z chęcią wybierasz zdrowe jedzenie, z łatwością odmawiasz słodyczy :) POLECAM 100% Na samej hipnozie schudłam 3-4kilo miesięcznie

Gość gość
Odchudzanie z Chodakowską polecam :)

Gość gość
podobno secret ewy chodakowskiej dobrze odchudza

Gość gość
Sporo ćwiczeń Chodakowskiej ma u niej na facebooku - polecam tam zajrzeć

Gość gość
od czasu wizyty naszych Gwiazd w Dubaju , zrewolucjonizowano dietę odchudzającą. przy okazji wymyślono dietę cud ekonomiczną. handlowcy z lidla i biedronki już jej nienawidzą

Gość gość
A co polecacie cwiczyc jesli chodzi o partie brzucha i talii

Gość gość
patrz ile ona ma fanów - to chyba najlepsza opinia tego że jej odchudzanie działa i jest skutczne

Gość gość
na brzuch to bieganie z tętnem około 130

Gość gość
Perfekcyjna odchudzaczka!

Gość gość
Ja jeszcze wtrącę co do hipnozy - skorzystałem z takiej terapii rok temu u hipnotyzera - KOSZT to 1000złotych ale w tej cenie były 3 spotkania i dostałem też nagrania hipnozy na odchudzanie - ogólnie pomogło. Przestałem dużo jeść, przestałem w ogóle jeść fast food i słodycze - EFEKT ODCHUDZANIA to około 4-5 kilo misięcznie. tak doszedłem do wagi 76 kilogramów ze prawie 100 i trzymam wage bez problemów, teraz od czasu do czasu tylko odsłuchuje tych nagrań i wcale sie nie głodzę żeby mieć wagę, którą mam.. także SUKCES - polecam mimo opinii ludzi że to jakieś czary spróbować bo hipnoza to NAUKA - ma udowodnione działania a za granica HIPNOZĄ SIĘ LECZY LUDZI - także macie 100%efektu działanie takiej metody.

Gość gość
ja co 2 dzień wykonuje zestaw ćwiczeń na odchudzanie chodakowskiej i działa - chudnę a dzięki temu moje ciało tez jest jędrniejsze :)

Gość prawictwo pospolite 193
wiem o niej tylko tyle , ze to taki sam fenomen jak Grycanki .. Chodawkowska jest sztucznie wykreaowana przez media

Gość gość
tłuściochy polskie wprowadza w hipnozę by po wybudzeniu mimo , że nadal ważą ponad 100 kg w podświadomości czuły , że są szczupłe

Gość gość
nie wiem czy wykreowana przez media czy nie ale ćwiczenia jej działają na 100% bo razem z koleżankami 4 ćwiczymy i schudłyśmy sporo

Gość gość
11.48 a ile trwaja te cwiczenia? Prawictwo ona przynajmniej cos robi a te wieprze sie tylko osmieszaja.

i tak nic jej to nie daje ze coś robi , bo wygląda aseksualnie

Gość gość
moja opinia pozytywna - odchudzanie z chodakwoska działa :)

ćwiczenia, które proponuje pani Chodakowska rzeczywiście pomagają zgubić wagę - nie są one znowu jakieś odkrywcze, chyba, że dla kogoś, kto nigdy nie ćwiczył i np. taki pajacyk, bo też jest w zestawie Chodakowskiej to zupełna nowość :) jak we wszystkim trzeba być w tym systematycznym, bo inaczej efektów w postaci ładnie wyrzeźbionego brzucha nie będzie

Gość gość
Idz stad prawictwo

Gość gość
brzydka!chodakowska

siwiec ładniejsze ramiona , ładniejsze kolana ladniejsza twarz , ladniejszy pępek

Gość gość
faktycznie te ćwiczenia na odchudzanie to nic nowego ale fajne połączenia no i efekty w odchudzaniu chodakwskiej motywują do ćwiczen

Gość gość
polecam ćwiczenia Chodakowskiej

Gość gość
te negatywne opinie to chyba piszą te tłuściochy z zazdrości, którym już nawet liposukcja nie pomoże!!!! Nie chodzi to czy jest ktoś ładny czy nie - ważne że potrafi pomóc innym w odchudzaniu i samemu żyć zdrowo