Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubadupa

Czy mam dziwną pasję?

Polecane posty

Gość grubadupa

Witam, od dawna uważałam, iż piękniejsze są puszyste kobiety. Nie otyłe, tylko lekko grubawe: wielki tyłek, wylewne piersi i fałdy na brzuchu. Nie takie ja wszystkie modelki: całe płaskie. Jednak moje upodobania przemieniły się w obsesję. Szukam w necie zdjęć kobiet, które się roztyły. Podnieca mnie fakt, że mogę utyć i wyglądać jak one. Czasem jak jestem sama to wkładam poduszkę pod koszulę i udaję, że jestem gruba. W wakacje postanowiłam trochę spełnić marzenie i nie ograniczałam się z jedzeniem, w 3 tygodnie utyłam 9 kg! Bardzo mi się to spodobało, niby tylko 9 kg, ale moje biodra się powiększyły, przybyło mi trochę fałd, ale raczej wszystko poszło mi w tyłek, który teraz się zaokrąglił i mi się coraz bardziej podoba. Jednak boję się jak zareagują znajomi po wakacjach i czy zaakceptowali by mnie jak bym się jeszcze trochę utuczyła. Trochę rozpisałam, ale napiszcie, czy jestem normalna mając takie upodobania, czy mam dalej się roztyć i być szczęśliwa i czy znacie kogoś takiego jak ja???? Pomocy!!!

Gość gość
ja też kiedyś próbowałam utyć,ale ze względu na cycki. po 10 kilo więcej udało mi się zmienić miseczkę z 75a na 80a. to dałam se spokój

Gość grubadupa
mój facet Libijczyk narzeka , że 100 kg to zbyt mało. każe mi przytyć do 120 kg. wtedy obiecał , że mnie przedstawi swojej rodzinie

Gość gość
Ja też chce utyć ze względu na cycki. Ale nie udało mi się i w talii miałam 63 a teraz mam 68. A wcale gruba nie jestem i tylko się wku*wiłam

Gość grubadupa
No ale ja nie chcę być jak ty, otyła, tylko lekko utuczona. 120 kg to bardzo dużo. Ja jedynie chcę mieć lekką nadwagę, biust wylewający się ze stanika, tyłek o rozmiarze XXL i trochę fałdek na brzuchu. Przy moim wzroście 155 cm ważę tylko 54 kg. A nie jak ty 100 !!! P.S. napisała osoba, która dodała temat

Gość grubadupa
No ale ja nie chcę być jak ty, otyła, tylko lekko utuczona. 120 kg to bardzo dużo. Ja jedynie chcę mieć lekką nadwagę, biust wylewający się ze stanika, tyłek o rozmiarze XXL i trochę fałdek na brzuchu. Przy moim wzroście 155 cm ważę tylko 54 kg. A nie jak ty 100 !!! P.S. napisała osoba, która dodała temat