Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bailamorena

Są tu ludzie którzy słuchają słuchali Guns and Roses,kocham te piosenkę

Polecane posty

Jeżeli chodzi o Guns n'roses to najpiękniejsze i najbardziej wzruszające piosenki to "November rain", "Don't cry", "Knock on heavens door". Axel Rose jest niezastąpiony!!

Gość gość
Ale wyskoczyłaś - akurat z trzema, które znają i potrafią wymienić wszyscy. Poza nimi, jak ktoś nie słucha/ł płyt Gunsów w całości, to nic więcej nie potrafi wymienić. Założę się, że Ty też do tych ludzi należysz.

Gość gość
Uwielbiam ich. Moj ulubiony zespol. Znam ich wszystkie albumy, utwory, znam cala historie tego zespolu i kazdego jego czlonka. Wszyscy sa niesamowici. Czytam wszystko, co o nich znajde. Znam na pamiec kazdy ich koncert. Zaluje, ze nie dorastalam w latach 90 w Ameryce. Bez Gunsow nie byloby rock n rolla. Klasa sama w sobie.

Gość gość
tak, zwłaszcza ze axl powiedzial ze nie graja dla zydow ani dla polakow :)

dla mnie z tego okresu Bruce Springsteen robil lepsze utwory... albo ogladnijcie sobie film dokumentalny schugar cos tam o muzyku który robil extra nuty a nikt go nie zna...

Gość gość
z tamtego okresu tylko nirvana, alice in chains, soundgarden, pearl jam ❤️ zadnemu nie odj/ebalo z powodu slawy i kasy tak jak axlowi i reszcie czlonkom zespolu :O

Gość gość
bailamorena heh, dobre :P

Gość gość
k****, z******ta muzyka, zawsze marzyłam o takich klimatach i zabawach na plaży przy wiszących lampkach pod palmami, zaraz włączam na wieże i tańczyć bede uh uh :P

Gość gość
gosciu z 20.30, to bylo tyle razy wyjasnianr ze nawet nie chce mi sie tego tlumaczyc. A glupi ludzie nadal w to wierza. Axl ( nie mylic z axel) sam ma polskie korzenie.

Gość gość
najlepszymi zespolami z tamtego okresu byly guns n roses, bon jovi, nirvana i aerosmith

Gość gość
Autorko tematu- wiesz , co to rock?

Gość gość
Autorko tematu- wiesz , co to rock? Skompromitowalas sie tak, ze juz bardziej nie mozna

Gość gość
Po wczorajszym wpisie dopiero teraz otworzyłam link i zorientowałam się, że to troll pisał :)