Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podziwiam wszystkie kobiety ktore stosuja stosunek przerywany

Polecane posty

Gość gość

jako "forme anty" ...podziwiam za zaufanie do meza i za wiare w to, ze nigdy nie zajda w ten sposob w ciaze. Nie ogarniam jak mozna sie nawet na to zdecydowac... tyle jest innych metod...poza tym co to za frajda podczas seksu, jak i jedno i drugie mysli o tym, zeby wyjsc na czas... Wysmialabym mojego meza gdyby mi zaproponowal swoja pewnosc w tym temacie :D

Gość gość
Nie ten dzial autorko.

Gość gość
Mąż ostatnio zaczął proponować mi inne formy seksu. Ostatnio dochodzi do tego że robię mu tylko i wyłącznie laskę. I to codziennie. Spuszcza mi się na twarz.

Gość baby229
Jak ci się spuszcza na twarz to będziesz miała cerę jak dziecko. No i wtedy to będzie odpowiedni dział dla takich postów, bo to dział o dzieciach również:-):-):-)

Gość gość
Moj facet w 100% panuje nad swoim wytryskiem, uprawiamy seks bez zabezpieczenia juz 2 lata i w ciaze nie zaszlam. Tabletek brac nie moge ze wzgledu na problemy z nadmierna krzepliwoscia krwii a bez prezerwatyw jest po prostu przyjemniej. Uwielbiam kiedy facet wchodzi tak troche z zaskoczenia bez wczesniejszego szamotania sie w celu zalozenia prezerwatywy.

Gość gość
Tabletek brac nie moge ze wzgledu na problemy z nadmierna krzepliwoscia krwii dokładnie tak, ja po miesiącu brania jasminelle miałam zatrważajace wyniki i odstawiłam

Gość gość
ja taki stosuje - po 1. jestem uczulona na prezerwatywy! po 2. po tabletkach/krazkach nie dalo sie ze mna wytrzymac:P po 3. Stosowalam to od 5 lat i bylo ok :) teraz jestem w planowanej ciazy i po ciazy tez bedzie tylko przerywany :D

Gość gość
sorry ale wole juz ciąże niź raka na starość po hormonach, uprawiamy juz tak seks 6 lat z przerwą na planowane dziecko

Gość gość
gościu z 14:17 może stosowacprezerwatywy z poliurentanu

Gość gość
Ja Ci potem tak, stosujemy z chłopakiem stosunek przerywany dla pewności i higieny, a ja jednocześnie biorę tabletki. I nigdy w życiu w czasie seksu nie martwiłam się o to, czy zdąży wyjąć, bo zdąży, takie rzeczy to mój potrafi. Dla niego jak mówił to też nie jest problem. Nie chcemy dzieci i nie ma kończenia w środku, nawet jak są tabletki.

Gość gość
Są prezerwatywy bez lateksu a od tabletek zmniejsza się ryzyko raka, douczcie się trochę co? ":O

Gość gość
Stosowalismy 6 lat.. Bez żadnej wpadki , potem chcieliśmy juz dziecko wystarczyły 2 cykle i się udało :))

Gość gość
Autorko: jak można podziwiać głupotę? Bo seks przerywany to po prostu głupota, a nie metoda antykoncepcji. I nie chodzi o to czy facet wyjmie na czas czy nie (jak to niektóre się tu przechwalają, że "ich facet wie kiedy kończy"), bo w preejakulacie też mogą być plemniki zdolne do zapłodnienia.

Gość gość
to sobie podziwiaj!guma wcale fajna nie jest,krazki,pigulki i inne g...tez nie lepsze.przy kazdej antykoncepcji jest ryzyko zajscia w ciaze i trzeba sie z tym liczyc.tu na kafe jest nawet wysyp ciaz po pigulkach;)stosunek przerywany dla malolatow nie jest.stosuje z mezem juz kilka lat i mamy 2 dzieci-planowanych.jak konczyl w srodku to dopiero w ciaze zaszlam,w obu przypadkach w pierwszym cyklu staran,wiec plodna jestem,zebyscie nie zarzucily zaraz,ze mam problemy z plodnoscia.

Gość gość
a co robicie w sytuacji kiedy za chwile macie szczytować, juz blisko jest orgazm a tu..... facet wyciąga. Albo jesteście w pozycji na jeźdźca, facet już dochodzi i co, zrzuca was?

Gość gość
Ja prl. Niech kazdy kocha sie jak chce. Ja wole bez gumy, anty itd. Jak zajde w kolejna ciaze - warunki mam, wiec klopotu nie bedzie, chociaz od 6 lat nie zaszlam. Jesli tak bardzo boicie sie ciazy - to nie uprawiajcie seksu - bedzie spokoj :)

Gość gość
ja z mężem stosowalismy tą metode,maż zapisywał okres,dni płodne liczył,kiedy miałam nie płodne normalnie konczył:) przez 2 lata stosowania nie wpadłam a potem córa planowana i za drugim razem sie udało:)

Gość gość
ja też taką formę stosowałam i mam niechcianego dzieciaka porażka codziennie się zadręczam że byłam taka głupia i słuchałam faceta!!!!

Gość gość
No oczywiście, jakby się sugerować wypowiedziami to okazuje się, że stosunek przerywany to najpewniejsza metoda. Nagle każda zwolenniczka ma super wytrenowanego faceta, który wie kiedy "wyjść", bo przecież to metoda dla prawdziwych mężczyzn. I oczywiście każda stosująca tą metodę pani jest super płodna, bo zaszła w ciążę w pierwszym cyklu starań, kiedy faktycznie chciała, a stosunek przerywany działał przez 20 lat.... Taaaaaaaaaa..... Sorry, ale śmiech na sali... Metoda stosunku przerywanego to żadna antykoncepcja. Podobnie zresztą jak kalendarzyk. Skuteczność tak niska, że metoda jest dobra dla osób, które liczą się z tym, że będą miały gromadkę dzieci:/

Gość gość
gość dziś to sobie podziwiaj!guma wcale fajna nie jest,krazki,pigulki i inne g...tez nie lepsze.przy kazdej antykoncepcji jest ryzyko zajscia w ciaze i trzeba sie z tym liczyc.tu na kafe jest nawet wysyp ciaz po pigulkachoczko.gif stosunek przerywany dla malolatow nie jest.stosuje z mezem juz kilka lat i mamy 2 dzieci-planowanych.jak konczyl w srodku to dopiero w ciaze zaszlam,w obu przypadkach w pierwszym cyklu staran,wiec plodna jestem,zebyscie nie zarzucily zaraz,ze mam problemy z plodnoscia. XXX Hehehe.. tu na kafe to jest zupełnie inaczej niż w rzeczywistości. Sorry, ale nie znam ani jednej osoby, która by zaszła w ciążę stosując pigułki hormonalne. Moim zdaniem te co zachodzą w ciążę w czasie brania pigułek po prostu zapominają ich brać i są na tyle głupie, że w razie takiej sytuacji nie stosują np prezerwatyw. I w rzeczywistości nie znam ani jednej osoby, która by twierdziła, że stosunek przerywany to pewna metoda:/

Gość gość
ALE JAKA TO PRZYJEMNOSC ?? zamiast czekac na orgazmy to czekacie az wyjdzie na czas ?

Gość gość
Hehe ja tak troche nie na temat bo nie stosujemy przerywanego sexu jako metody anty. Ale Decydowalusmy sie na dizecko dwa cykle sie nie udalo w trEcim nie bardzo chcialam zajsc bo termin porodu by mi z czyms waznym kolidowam. I tylko ten miesiac przerywalismy stosunek i jednego razu ja na jezdzca jestem a on mnie buch ns bok z krzykiem zlaz.... Jak tal wyglada sex tych co maja to za metode anty to wspolczuje:)

Gość gość
a ja was zaskocze bo stosuje z mezem NPR i mam 2 planowych dzieci i 10 lat w malzenstwie.

Gość gość
U mnie tabletki odpadaja, mam po nich zle wyniki. Glownie stosujemy gumki, ale bywa, ze chwile sie bzykamy bez. Od zawsze tak robimy.Dziecko mamy jedno, zaszlam jak sie spuszczal do srodka :P nie wierzycie to nie, ja tam prawde znam :)

Gość gość
Z tego co piszecie to mamy dostępne tylko dwa środki antykoncepcyjne: prezerwatywy i pigułki - gratuluję wiedzy.

Gość gość
18:53 jak ktos tabletek z pewnych wzgledow nie moze to i inne hormony odpadaja. A u mnie dodatkowo odpada spirala, bo mam za mala macice i proba jej zalozenia skonczyla sie fatalnie!

Gość gość
a ja was zaskocze bo stosuje z mezem NPR i mam 2 planowych dzieci i 10 lat w malzenstwie. XXX To że wam się udało, nie znaczy, że to się gdzieś indziej sprawdza. Sama zaszłam w planowaną ciążę, w cyklu, w którym współżyłam tylko w dni teoretycznie niepłodne, zaraz po miesiączce. Okazało się, że jestem w ciąży, prawdopodobnie z powodu infekcji, która przyspieszyła o prawie tydzień owulację. Zdziwienie (i radość) było ogromne, no bo przecież to miały być dni absolutnie niepłodne, a jednak.

Gość gość
NPR - podczas owulacji kobiety mają największą ochotę na sex i najsilniej odczuwają przyjemność - i właśnie wtedy mamy z seksu rezygnować, to bez sensu. Stosunek przerywany - zamiast czerpać przyjemność z seksu, myślicie zdąży czy nie. Tłumaczenie typu nie mogę tabletek a on uczulony na gumki to ściema i tłumaczenie swojej nieodpowiedzialności, bo w taki zbieg okoliczności nie wierzę i to jeszcze w tylu przypadkach na tym wątki. Mam problem z ciśnieniem, więc naprawdę nie mogę używać pigułek, nie do końca wierzę w gumki ale na tym środki antykoncepcyjne się nie kończą.