Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile patnerek mógl mieć 27letni facet ?

Polecane posty

Gość gośćona27
Pytam Ciebie, bo to Twoje stwierdzenie

Gość gość
A jak jest z twoim, oprócz pytań nie wyraziłaś żadnej opinii.

Gość gośćona27
Jeśli o temat chodzi, to wyraziłam swoje zdanie o 6:46

Gość gość
A mnie sie wydaje, ze ona szuka tylko pretekstu, zeby odejsc. Tak jak poprzednia, stwierdzila, ze sie staram, ale tylko sie staram. Czula, ze to nie od serca. Widocznie obecna nie chce mi powiedziec tego samego i szuka innego powodu.

Gość gość
Ok. Troskliwa, poczuwająca się wyhodowania sobie męża. Wszystko jasne. Po co tracisz czas na tym forum?

Gość gość
Oddaje wam wam pokłon i życzę powodzenia bo muszę niestety kończyć. bb.

Gość gośćona27
Jeśli facet się stara, to już sporo. Zapytaj jej wprost.

Gość gośćona27
Podejrzewam , że to do mnie...mam czas, mam możliwość, więc piszę.

Gość gość
poznałam mojego męża jak miał 26 lat i miał już na swoim koncie nie małą ilość dziewczyn, raczej dziewczyn łóżkowych, ale to nie był dla mnie problem. Kazałam mu tylko przynieść badanie ze jest wszystko z nim ok, zanim pójdę z nim do łózka i zostałam tą ostatnią, a czy jestem 20tą, 30tą czy nawet 40tą to dla mnie nie ważne ważne że ostatnią;) W sumie to jestem wdzięczna tym laskom, bo w łóżku go nieźle wyszkoliły, a jak jej powiesz i tak, że jest najlepsza w łóżku, chociaż miałeś już tyle dziewczyn to uważam że będzie to komplement. ( nie ważne jaka jest prawda:P) Przecież dziewczyny lubią rywalizować;)

Gość gość
Nie ma właściwej liczby. Podpytaj ile partnerów miała Twoja kobieta i podaj zbliżoną liczbę. Ile by ich nie było zrób wszystko, aby ta ostatnia czuła się jedyna, kochana i wyjątkowa. Ale jeśli nadal kochasz tę pierwszą to jaką liczbę byś nie podał to słabo to widzę. Ktoś pisał jakie znaczenie ma ilość partnerów... Teoretycznie nie ma, ale liczba ta określa nie tylko ilość stosunków, ale również sposób życia - często w jakimś tam okresie. Pytanie jest czy osoba, która potrafiła sypiać każdego tygodnia z innym człowiekiem będzie w stanie wytrwać w monogamicznym związku. I to byłaby tylko jedyna obawa jaką bym miała. A że nic nie jest na pewno i do końca życia, więc w sumie ma to drugoplanowe znaczenie. I taka mała rada od ciut starszej kobiety: nie porównuj związków, kobiet.

Gość gość
Miala tylko jednego i to przez 7 lat. Nie porownuje, chce tylko kochac tak jak ta pierwsza. Tak jak, nie, nie tesknie za osoba, tylko za uczuciem.

Gość gość
Żadna normalna kobieta się nie zapyta, bo w zasadzie po co. Miałeś ile miałeś i tyle.

Gość gość
Skoro miała jednego przez 7 lat to myślę, że też jest nieźle obita i stąd jej pytanie o ilość partnerów. "Chcę kochać jak tę pierwszą" - musisz zrozumieć jedno, inaczej kocha się jak się ma lat 20, inaczej jak 25, a jeszcze inaczej jak 30. Nie są to gorsze uczucia - po prostu jesteśmy dojrzalsi, bogatsi o jakieś doświadczenia (nie zawsze tylko te dobre). I nie można kochać dwóch różnych osób jednakowo, bo nie ma dwóch takich samych kobiet, dwóch takich samych związków i dwóch takich samych uczuć.

Gość gość
A czy jej to wystarczy ? Moze tez chce, zebym ja kochal jak za pierwszym razem. Brakuje mi tej spontanicznosci, teraz to wszystko takie przemyslane, wyrachowane, wiemy czego jeden od drugiego oczekuje i staramy sie go nie zawiesc. Czy to jest milosc ?

Gość gość
ze 20

Gość gość
im więcej tym lepiej kobiety chcą doświadczonych facetów!

Gość gość
Ona do takich nie nalezy. Opowiadala mi, ze mieli na roku takiego casanowe, co zaliczal wszystko co sie dalo, nawet sprzataczki. Nie wyobraza sobie z takim pojsc do lozka, majac swiadomosc ile szparek wylizal.

Gość gość
Powiem Ci tak, jak się dziewczyna zakocha to nie ma dla niej znaczenia ilość partnerek :) Powinna uszanować jeżeli powiesz jej prawdę, przynajmniej ja zawsze tak postępuję. Prawda czasem zaboli, ale doceniam szczerość i wolę znać prawdę niż słyszeć "ściemę", która mnie zadowoli. Jeżeli wybierzesz tą drogę to liczba 3 jest zawsze na czasie;))

Gość gość
Nie mam zamiaru jej opowiadac. Po co ? Podejrzewam, ze kolezanki albo nie pamietaja, albo nie chca pamietac. Po co wpominac mlodziencze wybryki w stanie wskazujacym na ... . I dla nich i dla mnie to nie mialo znaczenia, ot, jak zapalic jointa czy wychlac flaszke. Nie chce tego pamietac.

Gość gość
im więcej tym lepiej kobiety chcą doświadczonych facetów! x kobieta,chce dzielić życie z mądrym facetem(ktorego oczywiście kocha) i to jest podstawa do wszystkiego.

Gość gość
Pytanie-pulapka, nigdy na nie nie odpowiadaj. Powiedz, ze cos miedzy 1 a 100. Po prostu co bys nie powiedzial, bedzie do d**y. Malo - jestes c*****y. Duzo - jestes c*****y. Srednio - jestes c*****y.

Gość gość
a może lepiej an ten temat w ogóle nie rozmawiać,a cieszyć sie z tego co "tu i teraz" ? sama nie nabijam licznika,ale nie wiem czy jakby padła jakaś konkretna ilość czy by mnie nie "odrzuciło" facet,który traktuje kobiety przedmiotowo,to raczej niedojrzała jednostka,na pewno nie dla mnie "wersja"

Gość gość
Zaluje, ze nie stracila ze mna dziewictwa, gdyby wiedziala, to by poczekala. I co ja mam z tym fantem zrobic ?

Gość gość
Poszukaj sobie innej a ta wyslij na oaze.

Gość gość
12 lat (zakladajac ze rozpoczales zycie seksualne 15 roku zycia) x 365 dni daje 4380. Normalny facet potrafi dziennie ze 3 razy daje 13 140. Mysle, ze jak powiesz 10.000 to nie przesadzisz i powinna uwierzyc.