Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajeemnicza

Co robić z chłopakiem dużo starszym kiedy on ma 23 lata ? Żeby się nie nudził

Polecane posty

Gość Tajeemnicza

Mam chłopaka 23 letniego . Przyjeżdza na moje urodziny i nie wiem co z nim robić aby się nie nudzić :( Ja kończe teraz 15 lat . Postanowiłam ,że w tym roku chcę być z nim sama i ten czas spędzić milo . Doradzi ktoś ?

Gość Dziecko szczęścia
Skoro się z nim z nim nudzisz to zerwij z nim, po co się męczyć :O jak dwoje ludzie do siebie pasuje, to nigdy się nie nudzą abstrahując od tematu - twój chłopak ma jakieś zapędy pedofilskie? Jestem niewiele starsza od niego i mam mnóstwo kolegów w jego wieku i żaden by nigdy nie zwrócił uwagi na 15 latkę :O coś z nim ewidentnie nie tak

Gość gość
Jeśli on się z tobą nudzi albo ty z nim, to widocznie ta różnica wieku jest dla was jeszcze zbyt duża. Powinnaś wiedzieć, co lubi robić twój facet. Najlepiej zapytaj go, co chciałby robić, zorientuj się, co lubi. Dziwne, że tego nie wiesz. A poza tematem, przedmówczyni moja ma rację - to jest dziwne, że facet w tym wieku interesuje się małolatą (i nie używam tego określenia po to, żeby cię obrazić - małolatą jesteś dla większości ludzi w wieku swojego faceta). Ja mam 24 lata i nie wyobrażam sobie związku nawet z 18-latkiem, to dla mnie jeszcze gówniarz, za duża różnica. A jak wśród znajomych mojego faceta jeden zadawał się z 15-latką (sam miał wtedy ok.21), to rówieśnicy śmiali się z niego, że jest pedofilem.

Gość gość
ja mam 27 lat i jestem w związku z również 15 latką. Autorko pomyśl co oboje lubicie robić. My razem z moją dziewczyną jeździmy rowerami na wycieczki. Może wieczory z karaoke, spacery ? Nie przejmuj się tymi negatywnymi wpisami. To zazdrosne babki same brały starszych a teraz obrażają rówieśników. Wszystko zależy co lubicie robić i czy preferujecie aktywny tryb życia czy raczej nie.

Gość gość
Ja napisałam jeden z tych wpisów i żadna zazdrosna babka nie jestem. :P mam faceta, zresztą młodszego ode mnie, ale różnica wieku między nami nie jest duża. Nie wiem, czego może chcieć prawie 30-letni facet od o połowę od siebie młodszej dziewczynki. To zalatuje pedofilia.

Gość gość
Tym bardziej, ze 15 latka to jeszcze dziecko, jeszcze nawet nie do końca rozwinięta, nawet jeśli się mocno maluje to i tak wygląda na naatolatkę. Dziwie, ze 23 latek zwrócił na nią uwagę, bo jego rówieśniczki to gorący towar.. dla zdecydowanej większości dziewczyn 20-25 lat to najlepsze lata jesli chodzi o wygląd. Taka 15-stka, nawet jesli ma śliczną buzię anioła, to niestety i tak nie może się rownać z atrakcyjną 20 latką.

Gość gość
do faceta 27-letniego: Ty to w ogóle przesadziłeś :O serio kręcą cię ledwo co rozwinięte nastolatki? To chore. Gdyby moja córka 15-letnia oznajmiła mi że ma chłopaka prawie 30-letniego to zabroniłabym się jej z nim spotykać. Nie mam nic do dużych różnic wieku, wszystko zalezy od ludzi, ale jednak różnice wiekowe się zacierają dopiero po 25 roku życia. I o ile związek 25 latki z 40 latkiem nie jest szokujący, bo oboje są dorośli.. o tyle zwiazek 27 latka (dorosłego faceta) z 15 latką (dzieckiem) normalny nie jest.

Gość gość
gość dziś serce nie sługa. Kobiety zresztą zawsze mają starszego faceta a jak wy wybieracie to jest ok ale jak rówieśnic pokocha młodszą to już afera.

Gość gość
Dziwie, ze 23 latek zwrócił na nią uwagę, bo jego rówieśniczki to gorący towar. x 23 latki celują w gości koło 20 no i mają wygórowane wymagania zzzzzzz Taka 15-stka, nawet jesli ma śliczną buzię anioła, to niestety i tak nie może się rownać z atrakcyjną 20 latką. x A teraz pomyśl jak trzeba wyglądać i ile trzeba zarabiać by mieć szanse u takiej 20 latki?

Gość gość
A teraz pomyśl jak trzeba wyglądać i ile trzeba zarabiać by mieć szanse u takiej 20 latki? Xxx Ja tym wyglądam jak przeciętny Słowianin i na razie żyje z tego co rodzice mi przyślą, a i tak szanse mam całkiem spore. Większość dziewczyn w tym wieku po prostu chce sie dobrze bawić, a przyszłością sie nie przejmują. 30-latki czują sie stare dlatego mają parcie na prace i zarobki, bo chcą założyć rodzine.

Gość gość
Nie wiem skąd się wzięła ta nagonka na dziewczyny, że lecą tylko na kasę :O starałeś się kiedyś o jakąś, czy od razu olałeś sprawę bo stwierdziłeś, że "nie mam kasy więc nie mam szans"? :O Sama jestem kobietą, mam 25 lat i nigdy nie leciałam na kasę, ważniejsze dla mnie było czy facet jest inteligentny, czy mamy o czym rozmawiać, czy mamy razem co robić w stylu wspólne hobby.. kasę mam swoją i nie szukam sponsora. Podobnie jak wszystkie moje koleżanki. Chyba, że obracasz się w środowisku blachar, to nie dziwne :O w takim razie radzę zmienić otoczenie na bardziej normalne. A co do wyglądu... przecież wy też patrzycie na wygląd dziewczyny. Nie wiem o co te pretensje :O tylko, że nie chodzi tu o wygląd Brada Pitta, tylko tę iskrę na początku, żeby wpaść sobie w oko. Do tego naprawdę nie trzeba mieć wyglądu 10/10 bo gusta są różne i każdemu podoba się co innego

Gość gość
Ja mam 28 lat i dziwię się facetom w moim wieku którzy lecą na 15-latki. Co z nimi rodzić żeby się nie nudzić ? Chyba pomóc im odrabiać lekcje i pójść razem do księgarni kupować książki do III klasy gimnazjum.

Gość gość
W sumie to ciekawe jakie oburzenie wywołuje to, że nastolatka może być z kimś dorosłym. To tylko zwykłe uwarunkowania kulturowe. Wymyśliliśmy sobie, że dorosłość jest od 18, a to tylko ustawa, papierek. Ja mam 20 i nie jestem dorosły. W średniowieczu to było kompletnie normalne żeby 13-latka wychodziła za mąż, bo taka była kultura. A teraz jest inna, to nagle wszyscy sie oburzają, że pedofilia. Tak was wychowali to tak gderacie, lepiej pomyśleć samemu.

Gość gość
W Średniowieczu wieku 20 lat dożywało 50% populacji. Obecnie mediana wieku w Polsce wynosi 38 lat. W sumie to i tak nieźle, bo w Niemczech mediana wieku wynosi aż 46 lat.

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
gość dziś po co kłamiesz?

Gość gość
Ja również podzielam opinię, że takie związki nie powinny mieć racji bytu. Osoby w wieku Twojego partnera autorko powinny szukać stabilizacji a nie brać się za ledwo odrośnięte dziewczynki. Nie oszukujmy się taki facet ma też potrzeby związane ze współżyciem a Ty powinnaś z tym zdecydowanie zaczekać, bo potem będziesz żałować. Pozdrawiam gorąco ! :-)

Tym bardziej, ze 15 latka to jeszcze dziecko, jeszcze nawet nie do końca rozwinięta, nawet jeśli się mocno maluje to i tak wygląda na naatolatkę. Dziwie, ze 23 latek zwrócił na nią uwagę, bo jego rówieśniczki to gorący towar.. <><><> 23 facet, a raczej chłopczyk, to też jeszcze dziecko...rzadko w tym wieku zdarzają się mentalnie dojrzałe osobniki w płci męskiej. Większość facetów w tym wieku mieszka jeszcze z mamusią i tatusiem i jedyny dochód jaki mają to kieszonkowe na grę komputerową więc przestańcie tu pisać o 23 kolesiu jak o jakimś nie wiadomo jak dojrzałym mężczyźnie :P Podejrzewam, że mentalnie ten chłopiec, (przepraszam- "mężczyzna" :D) nie wiele ustępuje swojej 15letniej dziewczynie :P Kobiety w wieku 23 lat raczej celują w facetów 29, 30, 30 + bo tacy są już dojrzali i mają ustabilizowaną sytuację finansową. Dlatego goli w mordę chłopaczki 20-25 celują w nastolatki bo te mają mniejsze wymagania :P

Gość gość
shaf78 dziś Nie chodzi o to, że chłopak 20+ jest niedojrzały i dlatego bierze się za młodsze tylko nie oszukujmy się 20 letnie dziewczyny chcą starszego bo ma ustabilizowaną sytuacje finansową i o tym pisałaś ale i ma własne mieszkanie. Głównie chodzi o materializm kobiet. Dojrzałość nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gość
Ja prdl co ja czytam 15 lat niecałe i 23 to jest ogromny skok. Obrzydliwe również jak związek 25 z 40. Jesteście poprańcami jeżeli myślicie ze któryś z tych związków jest ok

Gość gość
25 i 40 już szybciej, może powiedzieć że oboje są już dojrzałymi osobnikami

nie oszukujmy się 20 letnie dziewczyny chcą starszego bo ma ustabilizowaną sytuacje finansową i o tym pisałaś ale i ma własne mieszkanie. Głównie chodzi o materializm kobiet. Dojrzałość nie ma tu nic do rzeczy. <><><> Ma, ma. Kobiety dwudziestokilkuletnie często chcą mieć już dom, rodzinę, dzieci, mają instynkt macierzyński. Z facetami 20-25 lat, założenie rodziny bywa niemożliwe, nawet nie ze względów finansowych a dlatego, że tacy 'faceci' to mają jeszcze w głowie baleciki, imprezy, chlanie, ćpanie, niezobowiązujący seks, imprezowanie z kolegami, krótko mówiąc - chcą się bawić i mało który facet w wieku 20-25 lat chce zakładać rodzinę. Więc ciężko o poważny związek z panem 'hulaj dusza piekła nie ma". Ja będąc na studiach zauważyłam jak dojrzali (to oczywiście sarkazm) są moi męscy rówieśnicy (a ktoś by jeszcze pomyślał, że na studiach to już dojrzali ludzie...a gdzie tam, dzieci pełną gębą ) i z góry wiedziałam, że wiązać to się można tylko ze starszym facetem.

Obrzydliwe również jak związek 25 z 40. Jesteście poprańcami jeżeli myślicie ze któryś z tych związków jest ok <><><> W tym wypadku oboje są dorosłymi ludźmi...zresztą dużo facetów jest seksownych mając 40, 40 +... wolałabyś 40 letniego Georga Clooneya czy 21 letniego, pryszczatego obwiesia ?

Gość gość
shaf tak broni takich związków bo sama związała się z starszym o 10 lat chłopem, ze strachu przed tym, żeby nie znudzić mu się za szybko...bo w związku z rówieśnikiem już dawno by została kopnięta w dooopsko dla młodszej konkurencji :)

Gość gość
Jak dziewczyna zwiąże się ze starszym to ok ale jak wasz rówieśnik zrobi to samo co wasz "partner" to wielkie halo :P Kto bez win niech pierwszy rzuci kamieniem!

ak dziewczyna zwiąże się ze starszym to ok ale jak wasz rówieśnik zrobi to samo co wasz "partner" to wielkie halo <><><> Bo jest różnica pomiędzy związkiem z dojrzałą mentalnie dwudziestolatką a związkiem z 15latką (ta pierwsza to kobieta, ta druga to dziecko) - heloł :P

Gość gość
Oczywiście, że jest różnica. Wśród dorosłych ludzi tak tej różnicy nie widać, oboje są dojrzali, trochę już w życiu widzieli i raczej wiedzą, na co się piszą, w przeciwieństwie do 15-latki, która może nie zauważać, że wszyscy znajomi jej faceta mają z niego polew, że jest pedofilem i wyrywa dzieci, a on sam jest tak tępy lub niedojrzały, że żadna rówieśnica nie chce na niego spojrzeć i dlatego się z nią zadaje. Albo chce ją wykorzystać, pobawić się i zostawić, co oczywiście wśród dorosłych też się zdarza, ale małolacie trudniej wyczuć te intencje.

Gość gość
ale frustratki tu siedzą:P zazdrosne o młodsze kobiety:)

wszyscy znajomi jej faceta mają z niego polew, że jest pedofilem i wyrywa dzieci, a on sam jest tak tępy lub niedojrzały, że żadna rówieśnica nie chce na niego spojrzeć i dlatego się z nią zadaje. <><><> Generalnie się zgadzam z tym, że 23 letni chłopak to też nie jest jakiś tam dojrzały mężczyzna, tylko młokos, który dopiero co wytarł mleko spod nosa... Ja jestem zdania, że w ogóle ludzie nie powinni wchodzić w związki (nawet nieformalne) poniżej pewnego wieku - dla kobiet poniżej 18nastki, dla facetów poniżej 25 - powinien być zakaz wchodzenia w związki bo to są jeszcze mentalnie dzieci :P

Bo co taki 23 latek ma :P ? Nic. Zrobi dzieciaka małolacie i wszystko łącznie z alimentami spadnie na jego rodziców :P