Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajeemnicza

Co robić z chłopakiem dużo starszym kiedy on ma 23 lata ? Żeby się nie nudził

Polecane posty

Jeśli nie wiesz, co robić ze swoim chłopakiem, to widocznie jesteś za mało dojrzała, żeby mieć chłopaka. Ludzie to nie zabawki.

Gość gość
shaf78 dziś Bo co taki 23 latek ma jezyk.gif ? Nic. c I dlatego kobiety 20 latki biorą się za facetów 30+ a chłopaki 20+ za nastolatki i każdy będzie zadowolony!

Gość gość
Jeśli to nie zapędy pedofilskie, to sprawa jest prosta. Tak młodziutka dziewczyna nie ma żadnych wymagań, jej wystarczy sam fakt, że "ma" chłopaka. Chłopak autorki idzie na łatwizne.

Gość gość
Tak młodziutka dziewczyna nie ma żadnych wymagań x To można się zdziwić, bo ja mam dokładnie odwrotne doświadczenia, im młodsza tym więcej wymagań ;)

I dlatego kobiety 20 latki biorą się za facetów 30+ a chłopaki 20+ za nastolatki i każdy będzie zadowolony! <><><> Raczej nie rodzice tej nastolatki :P Gówniarze poniżej 25 roku życia powinni generalnie trzymać fujary w gaciach, podobnie jak gówniary poniżej 18nastki nie powinny rozkładać nóg.

Gość darwinnn
ja jestem facetem i też uważam że to jest dość dziwny związek. Ja sam mam 23 lata i celuję w kobiety 21-25 i nawet 18letnie dziewczyny wydają mi się za młode dla mnie. A gość 23 lata i 15 latka przecież mając 23 lata już praktycznie kończysz studia a 15 lat to dopiero możesz chyba zacząć liceum. Ja się zastanawiam o czym z taką dziewczyną można rozmawiać bo przecież to jest8 lat róznicy. Wg mnie to chore

Gość gość
odnośnie pedofilli - pedofilia to chęć seksualnej relacji lub seksualna relacja osoby dorosłej i dziecka. i przez dziecko nie rozumie się tu piętnastolatki, która jest jeszcze niedorosła w pojęciu osoby, która chce ocenić taką dziewczynę, a dziecko w dosłownym znaczeniu. można mówić też o pociągu seksualnym osób dorosłych do osób dorastających lub dojrzewających - mówi się wtedy o efebofilii ( co można traktować jako preferencję seksualną) lub hebefilii (dojrzewająca osoba z osobą dorosłą). proszę więc nie wykazywać się ignorancją nie w kontekście własnego sumienia, a wiedzy o czym się mówi, bo jest to kompletnie co innego.

Gość gość
druga sprawa jest taka, że w przypadku relacji niekoniecznie musi to być skłonność seksualna. osoba dorosła może lubić nastolatki w swoim otoczeniu po prostu na takim etapie życia (założmy, że ma dziecko kilkuletnie, to dziecko będzie później osobą nastoletnią, w relacji z dzieckiem psychologicznie wraca się do dzieciństwa i zaczyna wytwarzać się potrzeba nastolatctwa jako następnego etapu, jeśli więc w otoczeniu są jakieś nastolatki, naturalne jest, że jest się z nimi w jakiejś relacji - jako osoba dorosła). relacja dwudziestolatka i piętnastolatki może wynikać z potrzeb i lubienia się, nie z odhylenia ku osobom nastoletnim. tak samo relacje z osobami 19-20 letnimi mogą wynikać z potrzeb a nie być efebofilią. czyli nie być seksualną ciągotą do wszystkich takich osób. melenie hebofilii i pedofilii jest jeszcze zrozumiałe, jednak efebofilii i pedofilii albo zwykłej relacji i jakiejś filii bierze się już z ograniczenia rozumu (dotyczącego na kafeterii wszystkiego, co możliwe, przeciwstawionego skłonnością do wszystkiego, co możliwe).

Gość gość
* mylenie

Gość gość
miałam kolegę 24 latka, który zarywał do 16 latki, przydomek pedofila przyklejono do niego i do tej pory jak kogoś spotyka to o, idzie pedzio :p koleś robi się buraczkowy i szybko ucieka, dziewczyna zostawiła go po miesiącu chodzenia a przydomek został

Gość gość
już kobiety koło 30 robią awanturę hehe Same mając 20 lat olewały 20 latków i brały się za 30 latków a teraz chcą by ci starali się o nie a oni wolą starać się o młodsze, które ich chcą. proste. Zazdrosne kobiety zmarnowały młodzieńczy czas a teraz rzucają kłody pod nogi zakochanym

Same mając 20 lat olewały 20 latków i brały się za 30 latków a teraz chcą by ci starali się o nie a oni wolą starać się o młodsze, które ich chcą. proste. <><><> 20latkowie W OGÓLE nie powinni brać się za żadną kobietę (czy rówieśnicę czy nastolatkę), tylko powinni trzymać fiu/ta w gaciach. Jeszcze taki patafian jeden z drugim zrobi bachora i kto będzie potem go utrzymywać ? Wasi tatusiowie i mamusie ? Mężczyzna powinien brać się za kobiety dopiero kiedy jest finansowo wydajny.

Gość autorka zapytania
Wiek to tylko liczba ! Nie zadałam pytania aby ktoś na mnie wjeżdzał a żeby ktoś doradził . Tym co coś nie pasuje nie interesuje mnie wasze zdanie skoro się kochamy to nie będziemy patrzeć czy komuś to się podoba czy nie ! Nie jedna czy jeden zapewne był w takim związku a mądrzy jesteście tylko przez neta ! Jeszcze jedno to , ze jesteśmy razem nie znaczy, że jest pedofilem uczucia proste .. skoro by mu chodziło o jedno to dawno by coś było i z tym tematem by na mnie naciskał a tak nie jest więc o czym wy dyskutujecie .. Za takie rady to ja podziękuje żegnam !

Gość gość
i bardzo dobrze a apropo ignorancji odnośnie pedziów nazywanie pedofili pedziami jest tak samo głupie jak nazywanie pedałów pederastami. schowajcie sobie w kaptur swoje głupie poglądy. wiadomo że to forum dla przeciętnych polaków, no ale błagam (i nie mówię to jako fan gejostwa lub pederastii, po prostu nie mogę czytać takich bzdur wypisywanych z uśmiechem dla frajdy).

Gość gość
"gość 2015.07.22 Taka 15-stka, nawet jesli ma śliczną buzię anioła, to niestety i tak nie może się rownać z atrakcyjną 20 latką." Ty tak serio imbecylu uważasz? Stanowczą większość facetów bardziej kręcą nastolatki niż dorosłe. Nastolatki też są różne co do urody, ale częściej ładne niż brzydkie. Brzydkie są zazwyczaj te co za dużo jedzą. "gość 2015.07.22 W Średniowieczu wieku 20 lat dożywało 50% populacji." Że co? Kolejny, skrajny tępak na kafeterii. Skąd wy się bierzecie. W średniowieczu to było 40-50 lat. Teraz to jest około 70 lat. "shaf78 2015.07.23 Tym bardziej, ze 15 latka to jeszcze dziecko, jeszcze nawet nie do końca rozwinięta, nawet jeśli się mocno maluje to i tak wygląda na naatolatkę." Nie do końca rozwinięta to jesteś ty, ale umysłowo. Wiele osób woli ciała dojrzewających dziewcząt niż dorosłych i jest to normalne, bo właśnie dziewczyny stają się podniecające od okresu dojrzewania. Jedynie dla pedofilów atrakcyjne są dziewczynki.