Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MiejsceZbrodni

Jaki najbardziej chory film oglądaliście?

Polecane posty

Filmy fabularne i sztuczne to kit, widziałam wszystko co najgorsze i co zakazane ale z takich psychologicznych to wstrząsająca jest egzekucja dwóch meksykańczyków, jednemu obcięto głowę piłą mechaniczną drugiemu nożem. Polecam obejrzeć znajdziecie w Google wpisując tagi - two mexican cut head.

Gość gość
film pt."Czeka na Nas Świat" jak dla mnie naprawdę mocny i ryjący banie po całości

Gość gość
Obie części "Nekromantik"

Gość gość
MiejsceZbrodni dziś Nom, odcinki bardzo zapadają w pamięci, pokręcone na maksa :P :D Jest paru ktosiów, co pokusiło się o interpretacje odcinków :P

Gość gość
Salo, guinea pig wszystkie, koreanski butcher, serbski film to tylko urywki widzialem i nie chcialem calosci ogladac. Ludzka stonoga, Visitor q, i moze jeszcze mozna dodac bardziej "lightowe" ale fajne np ichi the killer, dumplings, i bylo chyba jeszcze cos ale mi ze lba wylecialo :p w ogole kocham azjatyckie ekstremalne kino, horrorki itd ale te najbardziej chore to tylko na jedno obejrzenie, chory s**t

Gość gość
Mało filmów oglądam ale jakoś miałam okazję oglądać nocny pociąg z mięsem ,nie wiem po co i dla kogo są kręcone takie filmy

Gość gość
Najbardziej chory film to "50 twarzy Greya", chory i obrzydliwy film, nie dało rady wytrwać na nim bo rzygać się chciało. Książka nie lepsza.

Gość PrawaaTywaa
Ludzka stonoga polecam :)

Gość gość
"Salo czyli 120 dni sodomy i guinea pig rzeczywiście dobre usmiech.gif" Tego nie da rady obejrzeć w całości, widziałam tylko fragmenty, zbyt brutalny jak dla mnie.

Gość gość
Ludzka stonoga. Ja p************* Nigdy więcej.

Gość gość
No fajny normalny temat nareszcie :D

Gość gość
"Wydaje mi się, że Man behind the sun był gorszy, ponieważ oparty na faktach. " Tego filmu nie widziałam, streść fabułę, o czym tak mniej więcej?

Gość gość
2 girls 1 cup :D :D :D :p

Film opowiada historię japońskiego obozu jenieckiego na podbitym terytorium chin, podczas drugiej wojny światowej, gdzie najeżdźcy dokonywali eksperymentów na ludziach z bronią konwencjonalną oraz biologiczną.

Gość gość
jeszcze chce dodac, moze nie az tak chore jak niektore propozycje albo baaaaardzo brutalne (brutalnosc wylewa sie po prostu z ekranu) i tez sa to bardzo dobre filmy, trojca francuska > Blady strach(2003) Haute Tension Frontière(s)(2007) Martyrs. Skazani na strach(2008) i to tez jakis czas temu ogladalem ale takich filmow sie nie zapomina Bez litości(2010) I Spit on Your Grave jestem maniakiem filmowym ale dawno nic nie ogladalem i teraz zauwazylem ze jest druga czesc :P trzeba nadrobic zaleglosci filmowe :)

"Ludzka stonoga" z tym niemieckim doktorem to był normalny, życiowy film.

Gość gość
Dwie części "ludzkiej stonogi'' oraz '' Caniball holocaust '' w holocauscie zwierzęta były naprawdę zabijane i ten film ryj*****ie na zawsze o tym jacy ludzie są podli.

Gość gość
"Wałęsa człowiek nadziei "koszmar nad koszmary.Wajda na starość zwariował :-(

Gość prawictwo pospolite 193
chorych filmów nie oglądam , bo są nudne

Gość gość
Srpski film!

Gość gość
Men behind the sun scena z zamarznietymi rekoma i mojej żonie niedobrze się zrobiło. Salo p******e na maxa. O czym jest srpski film?