Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu wy sie ubieracie tak wyzywajaco jak jest cieplo?

Polecane posty

Gość gość

spodenki,spodniczki ledwie zakrywajace tylek:O dla facetow?

Bo jest gorąco. Chyba normalne, że jak się założy coś krótkiego, to jest ci chłodniej, nie? (osobiście nie nosze ani szortów ani miniówek, ale rozumiem dziewczyny, które tak chodzą)

Gość gość
Bo tak jest chłodniej. To chyba oczywiste, że goła dupa, to chłodna dupa.

Gość gość
napewno nie po to by sie spodobac,zeby faceci sie gapili?

Gość gość
Bolca k***y szkają

Gość gość
Zwłaszcza jak ktoś ma zgrabne i zadbane nogi, to czemu nie. Zimą nie pokaże ich światu :P

Gość gość
Gapienie się przy okazji, ale zapewne większośc***ań zależy jednak na niekiszeniu ciała w materiale :)

Gość gość
Bo lubie, taki gust :)

Gdybyśmy tak chodziły po to, żeby się faceci gapili to logicznym jest, że tak samo ubierałybyśmy się zimą, ewentualnie ubierając rajstopy zamiast gołych nóg. A jednak mało kto zimą chodzi w miniówkach, no więc sam sobie, autorze, odpowiedz, jaka to może być zagadkowa przyczyna, że kiedy są upały to kobiety odkrywają więcej ciała.

Gość gość
Ja mam brzydkie nogi a i tak chodzę w szortach i sukienkach bo jest chłodniej. W d***e mam czy to się komuś podoba czy nie.

Gość gość
Faceci też odkrywają więcej ciała, np. zakładają sandały, a nawet japonki. Pewnie chcą nas kusić swoimi stopami :)

Gość gość
Masz rację. Ja akurat rzadko chodzę w spódnicy, ale dlatego że nie lubię.

Gość gość
:D

Gość gość
Psychodelirium_ gołe nogi są sexy :P

Gość gość
a co mamy w burkach chodzić? gorąco jest przecież

Gość gość
Ty sie nie odzywaj, albo jeszcze raz naga fotkę wyślij

Gość gość
chyba nie dla facetów, dziewczyny się tak ubierają bo jest gorąco i nie przejmują się facetami, chociaż zależy które, ja nie ubieram szortów jak jeżdżę autobusem

Gość michczes
Trzeć się chcą :) Niech się rozbierają, kolczykują, tatuują, ćmią faje i żłopią browary na plaży. Łatwiej ziarno od plew oddzielić i wiadomo od razu, która tylko na nawinięcie makaronu na uczy i dymanie potem, a która na związek.

Nie ubieramy się wyzywająco i nie ubieramy się dla facetów. Nosimy jak najmniej ubrań, bo jest gorąco i nie chcemy się dogrzewać rękawami i spodniami. Chociaż, paradoksalnie, podobno najlepiej w taką pogodę sprawdzają się długie, powłóczyste spódnice.

Gość gość
Bo tak jest wygodnie i swobodnie. Kocham lato i w d.u.p.i.e mam co myślą inni ( w tym faceci), że nie nosze stanika, tylko top lub sukienkę, krótkie szorty, pokazuje brzuch, nogi, e tam niech każdy się ubiera jak chce, po co te oburzenia :P I tak najwygodniej jest tak jak nas pan bóg stworzył :D szkoda tylko że lato takie krótkie, ale cóż taki klimat :P

Gość gość
tylko takie ciuszki a la lafirynda maja w szafie na lato Mysla, że sa fajne jak wszedzie sprzedaja doope Zawodowe prostytutki maja polewe

Gość gość
Dajcie żyć....dżissaaasss... Taka moda, na krótkie topy, szorty, wszystko w koronkach, i prześwitujących ażurach...ktoś tu tematu nie ogarnął i zatrzymał się ciężko stwierdzić w jakich czasach - amiszów może :D Proponuje pilnować swojej d**y a nie za czyjąś wzrok wodzić :P hahahha

Gość gość
narzekaja jakby sie na p****lach nie naogladali cielsk nagich

Gość gość
Hm nie wszystko jest z koronki itp., trzeba mieć jakies pieniadze, żeby się ubrac na poziomie

Gość gość
ja sie wcale wyzywajaco nie ubieram, nie lubie dekoltow bo nie mam czego pokazac, lubie powiewne dlugie sukienki i spodnice do ziemi albo spodniczki przed kolano, przesadzasz troche gosciu

Gość gość
w ogóle w Polsce wszyscy są tacy pobożni i faceci się boją, jak dziewczyny noszą krótkie spodnie, na zachodzie kobiety ubierają się bardziej zmysłowo i mężczyzną to nie przeszkadza, polski sposób myślenia mnie wkurza