Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piekło istnieje

Polecane posty

Gość gość

A najgorsze jest to, że do niego trafię. Straciłem ochotę do dalszej egzystencji i rozważam jak ze sobą skończyć.

Gość gość
Nie,nie istnieje

Gość gość
To naiwne myślenie ateistów. Niewiedza jest błoga. Zło i grzech to też wytwory ludzkiwj wyobraźni.

Gość gość
Dlaczego zakładasz, że trafisz?

Gość pmbq
Nie pójdziesz do piekła ale po samobóju odrodzisz się ponownie i przejdziesz przez podobne problemy, z tym, że zaczniesz od nowa bo bóg jest pier..loną ku..ą.

Gość gość
A dlaczego nie? Mam depresję i poczucie bezsilności, co samo w sobie jest grzechem. Nie zależy mi na życiu, więc nie szanuję daru życia. Ponad to grzeszę na wiele różnych sposobów. A jakbym się zabił to dochodzi jeszcze "nie zabijaj". Myślisz, że z takim bilansem mogę spodziewać się czegoś lepszego? Ten świat to absolutny syf, który opiera się na braku sprawiedliwości. Nienawidzę być skazywany na żywot na, który nie miałem wpływu. Sorry, ale każdy wie, że ten świat jest zepsuty, a ludzie w większości to wredne i zakłamane qrvy.

Gość gość
Nie wierzę w reinkarnację, aczkolwiek to ma ona dla mnie sporo sensu. Jeżeli oblejesz jakiś egzamin to możesz go powtórzyć, więc jeżeli Bóga tak kocha swoje dzieci to czemu nie pozwala im ponownie spróbować tylko skazuje na wieczne potępiwnie? Według religii katolickiwj masz 1dną szansę. Dasz doopy i już po tobie.

Gość gość
Religia katolicka to bzdety. Idioci wierzą w takie bzdury.

Gość gość
Istnieje i to tu, na ziemi. Też mam dosyć tej wędrówki. Gdyby nie obowiązek opieki nad chorym dzieckiem, już bym stąd wysiadła...

Gość gość
Ja też mam dość mam morde która skazuje mnie na wieczna samotność i straciłem dosłownie wszystko. Mecze się w chuj.. jak ktoś z warszawy to zapraszam do wspólnego powieszenia gg 54627139

Gość gość
Z tym egzaminem to nie do końca tak jest ,to nie jest test tylko ewolucja,jeśli nie jesteś w stanie (nie chcesz)wejść na wyższy poziom w tym życiu ,to zaczniesz po resecie od nowa.

Gość gość
przychodzi jakiś babsztyl i wmawia innym swoją jedyną prawdę. inny kretyn się z nią nie zgadza i też jest pewny, że ma rację. szkoda mi na was czasu. elo

Gość gość
Życie sobie ponoć sami wybieramy. Kiedyś czytałem jakąś książkę, życie poza wcieleniami, Robert Monroe czy coś w tym stylu.

Gość gość
Lepiej poczytać słowiańsko aryjskie wedy

Gość gość
Jezus Cię kocha.Po prostu poproś Go o pomoc.Jeśli nie wierzysz to posłuchaj ks.Michała Olszewskiego,prowadzi rekolekcje w internecie.

Gość gość
PS:Zabić zawsze się zdążysz.Mnie ks.Michał pomógł.

Gość gość
PS:Zabić zawsze się zdążysz.Mnie ks.Michał pomógł.