Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił mnie dla szarej myszki.

Polecane posty

Gość gość
No i co z tego :D lepsza zapatrzona w siebie ładna i przebojowa niż jakiś wypłoch z McDonald'u od jakiejś biedoty czy nawet patologii. Pewnie za nim latała.

Gość gość
a jak wygladasz ze uwazasz siebie za taka ladna? moze tobie sie wydaje ze jestes ladna ale inni tez ciebie moga uwazac za szara mysz, kazdemu podoba sie co innego.

Gość gość
miejmy nadzieje ze ta jego myszka sie rozwinie a oprocz tego takie dziewczyny sa czulsze a bywaja duzo lepsze w lozku :)

Gość gość
Szare mychy już sie bronia ;) sa obiektywne cechy, które okreslaja szara mysz.

Gość gość
to ze ktos z pozoru moze sie wydawac szarnym nie znaczy ze taki jest naprawde, moze przy jednych jest cicha i malomowna ale juz przy innych swoich znajomych czy chlopaku przebojowa? nie wiesz tego przeciez

Gość gość
A ja Ci powiem tak. Przy takiej osobie jak Ty tez bym byla cicha. Nie mialabym z Toba zadnych tematow. Coz z tego,ze chodzisz do teatru i czytasz jak o niczym sensowym nie mowisz tylko "ja i ja". Stara rada glosi,ze jesli nie ma sie nic madrego i ciekawgo do powiedzenia to sie glosu nie zabiera.

Gość gość
mam nadzieję, że to podszyw, bo nie wierzę, że istnieją takie modelowe pustaki jak ty. szczegół: nie żyjemy w społeczeństwie klasowym (przynajmniej teoretycznie).

Gość gość
przeciez to PROWOKACJA!!! a głąby odpisują swoje mądrości hehehe:-D :-D :-D i to prowo tego samego autora, który tu ostatnio dał temat o lasce, która nie wie czy być z facetem bo ten nie ma markowych ciuchów, wypasionego fona i BMW:-P o ile pierwsze 2-3 posty jakoś brzmiały, to kolejne pokazaly wprost, że to prowo;-)

Gość gość
a moim zdaniem, zwyczajnie bał się że go zostawisz, że się w końcu nim znudzisz i odejdziesz do innego. Więc wziął sobie brzydule, nijaką dziewuchę bez swojego zdania, mało mówiącą, mało atrakcyjną, która o siebie nie dba- taka go nie zostawi. A czego on w życiu chce? Zapewne tego co każdy facet, seksu, dużo seksu, ale ma nie dyskutować, nie negować jego zdania, ma się zgadzać na wszystko i wszędzie, być na jego zawołanie, wybaczać flirty z innymi, gotować, prać i sprzątać, czyli ma być- ale nie być. On akurat obniżył poprzeczkę do minimum i z piękności przeszedł na brzydulę, na dziewczynę mało inteligentną skoro w towarzystwie ciągle milczy, więc nijaki z niego facet, po co ci ktoś kto zamiast mierzyć wysoko, podnosi wszystko z ziemi, tobie skoro jesteś ładna i coś w głowie masz trzeba mężczyzny z krwi i kości, nie frajera żywiącego się ochłapami.

Powiem ci że czasem faceci mają dośc nieogarniętych dziewczyn czy też takich co są super piekne modelki wolą swoje życie oprzeć na szarej myszce która będzie kochać na całe życie a tobie coś odwali jak jemu to normalne znajdziesz sobie na pewno lepszego faceta :D

Gość gość
Przede wszystkim autorko jesteś NARCYZEM, który wywyższa się nad innych. I dlatego zgnijesz sama :)

Gość gość
a skąd wnioski, że ładne nie kochają? dlaczego dziewczyna ma sobie umniejszać brzydulo z 9.20? żeby taka sierota jak ty poczuła się lepiej? zrób coś ze sobą, przestaniesz zazdrościć innym. znam kilku panów, przystojniaków którzy otwarcie mówią, że wolą brzydkie bo brzydka nie zostawi dla innego, a z ładną zawsze jest pod górkę, bo konkurencja nie śpi. więc proszę tu bez takich.

Gość gość
9:20 xx Sama mam kilka brzydkich koleżanek, przy których staram się nie nakładać szpilek, nie noszę spódnic, nie maluję się tak jak zawsze, bo nie raz usłyszałam, siedząc w towarzystwie mężczyzn, od takiej sieroty, ja i tak przy tobie nie miałabym żadnych szans z facetem, albo przy tobie czuję się brzydka. A ja dębieję, zaczynam mówić komplementy, wzbudzają we mnie poczucie winy i żal mi ich. A to jest chore. I po co jedna z drugą tak facetowi mówi, ano po to, żeby i jemu żal ich było i żeby jednak zainteresował się nimi. A ja siedzę i patrzę i oddzielam ziarno od plew.

Gość Pyskata90
Jestes zadufana, zapatrzona w siebie. Może i ambitna, może ładna ale próżna.

Gość gość
Próżna bo dba o siebie? a ty otwarta na wszystko bo brzydka? Gdzie tu logika? Bo tobie trzeba współczuć bo jesteś sierotą, matka natura nie dała ci ni krzty urody i jak widać rozumu. Jeszcze nie widziałam, żeby ładna kobieta, krytykowała inną ładną, zwykle to brzydule w głos komentują urodę pięknych kobiet. Kobieta atrakcyjna znająca swoją wartość potrafi skomplementować inną piękność, a wam brzydulom pozostało tylko uganianie się za facetami, nadstawianie tyłka i a nuż, złapiecie jakiegoś na dziecko! powodzenia!

Gość gość
dziewczyno, daj spokój. On do Ciebie nie pasował, a po co Ci kastrat ? faceci tak mają że jak czują że ktoś ma przewagę (Ty ją masz) to się dygają. Znajdziesz lepszego. On będzie wiódł przeciętne życie z przeciętną dziewczyną i tyle. Nie przeżywaj.

Gość gość
Ty masz dbać o siebie i sama sobie podnosić poprzeczkę(!), nie słuchaj tych sierot bo to one (ciągle wytykając wady tym atrakcyjniejszym dziewczynom) zgniją same i zdradzone, ale nie martw się i tak się o tym nie dowiedzą bo ich mąż pustak zdąży w imię miłości narobić dzieci i po prostu nie będą miały ochoty ani czasu na sprawdzanie poczynań swego księcia i nauczą (z 'troski') swoje córki ganić /lepsze kobiety/, będą wyzywać w ich obecności, że wymalowane k***y, że się nie szanują itp. Wmówią im że bycie nikim jest łatwe i tym oto sposobem szara strefa się od wieku wieków odradza na nowo... Ale Ciebie to ominie bo to Ty wybierasz, życie to wybór. Znajdź faceta z pasją, ambitnego i zdrowego psychicznie. Szara strefa nie śpi zdążyła narobić i szarych myszek i agresywnych nieudaczników. POWODZENIA!!

Gość gość
Chyba dziewczynka nie miała rodziców kochających tylko takich co musieli ją zrobić na swoje podobieństwo. Smutne. Tak to zalecam psychiatrę bądź lewatywę bo chyba za dużo z dołu idzie do góry. 'klasa robotnicza' hahahahhahaha

Gość Laura2777777
Ja Ciebie jakos tam rozumiem, ze ja postrzegasz w negatywnym swietle bo ją w koncu wybrał, ale czasami decyzje facetow takie sa, oni lubia kobiety ktore ich jakos oczaruja swoim urokiem osobistym, moze ona to cos ma i tyle, nie znaczy to,że jest w jakis sposob lepsza czy ładniejsza od Ciebie, poprostu czasem poczuje się do kogoś chemie, jest ten czar i tyle. Też potrafie sie zauroczyc z facecie mniej przystojnym, bywalo tez ,ze przystojnych odrzucałam bo wydawali mi się np bez charakteru, cos mnie w nich nie pociagało itd, ale obiektywnie byli atrakcyjni i jeszcze inteligentni tylko zabrałako tego czegoś

Gość gość
gość dziś tak z ciekawości? co polecasz? bo tak widzę, że jednak psychiatra nie może pomoc, więc zostań kochanie przy lewatywie. mężczyźni podobno i taki seks lubią, choć pewnie to wiesz z autopsji, więc nawet jak brzydka, masz dodatkowy atut! do boju maszkaro!

Gość gość
Mówiac tak '' Mam swój honor i nie będę za nim biegała ale szczerze to przywiązałam się do niego.'' i tak ''mam bardzo dużo przyjaciół i nie dam sobie w kaszę '' Stwierdzam że jestes mało inteligentna i głupia istota , tez bym cie rzucił. Chłopak sie upewnił że z toba nie może byc na długo mete bo pewnie jestes nierobem,pasożytem i darmozjadem z małym mózgiem a tamta lepsza i cie zostawił jak tak zrobił to dobrze ty też mu daj spokój bo on cie nie chce.

Gość gość
Dokładnie te ładne są chore psychicznie, znaczy im sie wydaje że są ładne :D a tak naprawde skrywaja swój stan psychiczny, wyglad, charakter, osobowosc za makijażem , patrza sie w lustro i mówia jaka ja jestem ładna moge miec każdego ha :D ich stan umysłu jest nienormalny. na szczescie sie to zmienia meżczyzni wybieraja te bardziej kochajace bo tego nam trzeba nie tapeciary, pamietajcie panowie, zawsze gdy poznacie kobiete i cos sie szykuje, każcie jej pochodzic przynajmniej tydzien bez makijażu i obserwujcie dokładnie, bo tak to ona wszystko zakrywa udaje pod to grubo masko.

Gość gość
i co z tego bo nie rozumiem w czym problem 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
gość dziś hahahah jaka ty jesteś nienormalna hahahaha! co za debilizm najlepszy tekst jaki czytałam!! ile bierze twój lekarz hahahaha xxx dziewczyno dobrze, ze się cenisz. Nie lataj za nim! źle ci tu mówią brzydule latające za każdym! Masz urodę, ceń się, to facet ma za tobą biegać, on ma zabiegać, jeśli zaczniesz robić to ty szybko się tobą znudzi!! a może wyrywa tego kapiszona na złość tobie? żebyś była zazdrosna? żaden normlany facet nie zamienia kociaka w sypialni na buke z muminków haha

Gość gość
albo prowokacja albo nowy projekt na cafee albo autorka jest niezle p*****lnieta ...JA I JA I JA I JAitd........ a siedz ty sobie ze swoja piekna mamusia, studiuj sobie najlepsze kierunki otaczaj sie przebojowymi ludzmi i tylko uwazaj bo skonczysz jak narcyz istoto ograniczona i uposledzona bardzo powaznie. twoj stan nie rokuje na dobre. jeszcze niejeden raz ktos da ci kopa w d**e ,moze zmienisz sposob postrzegania siebie i innych.

Gość gość
Ludzie nie ekscytujcie sie tak, przeciez ten temat cuchnie prowokacja na kilometr. Zeby jakas historia mogla byc wiarygodna musi byc w takowej chocby odrobina przyziemnosci i wpasowania w realia miejsca w ktorym zyjemy. Autorka juz podpadla mi na samym poczatku "matka ktora jest cenionym architektem, ojciec odnoszacy sukcesy w korporacji" plus caly lancuszek wspanialosci, ktorymi mozna obdzielic bohaterow amerykanskich seriali dla srednio ambitnych nastolatek. Tylko ktos kto zmysla pozwala sobie na folgowanie w takich fanaberiach.

Gość gość
Widocznie nie jestes taka z******ta jak Ci sie wydaje, skoro Cie zostawil :))))

Gość gość
po prostu nie masz tego czegoś co twój -już były zauważył w tej szarej myszce.

Gość gość
Wiecie czemu nieatrakcyjne osoby sa lepsze w lozku niz te ladniejsze? Bo natura desperacyjnie stara sie przedluzac gatunek ludzi- o to tu chodzi. Musi istniec jakas szansa na rozmnazanie, nie? Gdzies to tam czytalam xD.

Gość gość
Provo a jeśli nie - to Ci współczuję. Zero wrażliwości. Zero pokory. Za to poczucie własnej wartości to masz aż aż .