Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nika4950

Moja choroba...

Polecane posty

Witam was moje drogie kobiety :) chcialabym zadac wam kilka pytan. Wiec nazywam sie Natalia i mam 32 lata. od 4 lat borykam sie z choroba kalmara. Chcialabym was sie spytac czy ktos z was moje drogie mial taka chorobe ? otoz przyjmuje leki, oraz chodze regularnie do lekarza, lecz to mi nic nie pomaga. Moze ktos z was mial juz kiedys lub ma ta chorobe ? chcialabym sie od was dowiedziec, zapytac o kilka rad, jak ta chorobe wyleczyc. Dla nie wiedzacyc, Choroba Kalmara- Kalmarzyca jest uleczalna, lecz ciezko. Jej objawy mozna poznac po tym ze ma sie Sliskie nogi, a czasem nawet rece, lecz wiecej ludzi ma za przeproszeniem " obslizgle" nogi. Prosze was dziewczyny o wyrozumialosc i szacunek do mnie oraz prosze zebyscie sie ze mnie nie wysmiewaly :/ bardzo was prosze o rady, i z gory dziekuje :) :*

dziewczyny prosze nie robcie mi na zlosc :(( naprawde potrzebuje pomocy :( jezeli nie macie nic do powiedzenia i chcecie mnie zhejtowac to lepiej milczcie :(

Gość magda79902
Dla mnie poważną chorobą jest nużyca powodowana przez pasożyta - nużeńca. Wyczytałam trochę na jej temat ostatnio na stronie nuzeniec.com.pl i mam nadzieję, że nigdy mnie nie spotka. Wy też na wszelki wypadek sprawdźcie sobie wszystkie informacje, żebyście w razie czego mogli reagować.