Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ptaszek510

Dlaczego facet mnie lekceważy?

Polecane posty

Witam! Mam 26 lat. Moj partner Marek jest w tym samym wieku. Poznałam go ponad rok temu, kiedy byłam jeszcze w poprzednim totalnie nie udanym związku. Problem polega na tym ze od jakiegos czasu nie chce sie spotykac ze mna zbyt często,własciwie to tylko w soboty. Jeszcze pół roku temu moglismy widzieć codziennie i było wspaniale. Co może byc powodem takiego zachowania??

Gość gość
albo mu się znudziłaś albo nie ma czasu

Tu raczej nie chodzi o brak czasu. Najgorsze jest to że cały wieczór piszemy do siebie na facebooku, a przecież moglibyśmy ten czas poświęcić normalne spotkanie. Mieszkamy tylko 3 km od siebie. Na dobrą sprawę moglibyśmy się widywać nawet codziennie. Nie rozumiem dlaczego dla niego to taki wielki problem

Gość gość
Ja na tematy zawodowe jak i prywatne radzę sie zawsze wrozki i jak na razie dobrze na tym wychodze bo kobieta trafia bez pudła. Jesli ktos jest zainteresowany podaje do niej email : tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Marek odkrył w sobie cechy homoseksualne.

Gość gość
Przestaje mu zależeć, miałam to samo z byłym- dlatego jest byłym. Ogólnie winę za wszystko zrzucił na mnie. Rozstaliśmy się, jeśli i wam się to przydarzy, to szukaj innego nie zawracaj tym sobie głowy, koniec końców potrzebujesz partnera, który będzie chciał być często z tobą o ile planujesz zakładać z nim rodzinę.

Gość gość
Znudziłaś mu się, na fejsie z Tobą pisze a w międzyczasie .... no właśnie nie wiadomo co robi... może ma romans internetowy albo woli sam spędzać czas czy tak czy tak to nie najlepiej wam wróży

Gość gość
A nie mozesz go poprostu zapytac,podobno zwiazek opiera sie na zaufaniu i szczerosci wiec z czym masz problem? Lepsza zla prawda niz zabawa w kotka i myszke.

Gość gość
Jest z Tobą dopóki nie znajdzie sobie innej ,, lepszej'' a tak to raz w tygodniu ma seks

Gość gość
Napisz do niego, że czujesz się źle, że w ogóle się nie widujecie, czujesz jakby przestawało mu na tobie zależeć. I czekaj na reakcję, jeśli się nie zjawi, to znak że chce to zakończyć.

Nie raz już nawet byłam gotowa go zostawić. Kiedy mu o tym mówiłam to jakby nie przyjmował tego do wiadomości. Tak naprawde to bardzo go kocham i chcę z nim być, ale ta sytuacja doprowadza mnie do szału. Jak ja mam z nim rozmawiać by się dowiedzieć dlaczego tak jest ?

Marek z natury jest egoistą a czasem wręcz chamem. Kiedyś np. zadzwoniłam do niego, bo miałam strasznego doła, a on mi mówi że nie będzie ze mną rozmawiał bo gra w fife. Byłam na niego wściekła przez kilka dni, a on nawet nie raczył mnie przeprosić. Ja juz naprade nie wiem jak mam postępować z tym człowiekiem :(