Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dziewczyny widzą w starszych od siebie facetach

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłam, ze ostatnio takie związki są coraz bardziej popularne zarówno w moim środowisku, jak i np. u celebrytów. Tylko błagam, bez pytań "co ciebie to obchodzi", no wiecie, generalnie nie obchodzi, ale dziwić może, nie? :) tak się mówi, że nas nie obchodzi, ale każdy swoje zdanie ma. Jestem ciekawa, dlatego oczekuję na odpowiedzi. Przyznam szczerze, ze ja od razu mam skojarzenie ojciec- córka i jest to dla mnie... dziwne, co taka np. 20letnia dziewczyna widzi w facecie 40+, oprócz kasy, bo sorry, nie wierzę, ze tylko dla kasy są z facetem, śpią znimi gdy ich nie kręci (a dziwi mnie, że tacytatuśkowaci kręcą, przy czym im dalej tym gorzej). Dla mnie to jest "tatusiowanie"mimo, że mój ojciec ma lat 60 a ja mam lat 20, więc teoretyczny taki paryner nie byłby jego rówieśnikiem.

Gość gość
Ja ci mogę jedynie powiedzieć dlaczego jako 20-latka zakochałam się w 30 latku :-)

Gość gość
moim zdaniem lecą na kasę albo mają problem z własnym tatusiem więc szukają jakby nowego :O dla mnie osobiście to chore

Gość gość
ja mam 19 lat ojciec chla wóde , nie mam na sukienke na lato , majtki mi się dziurawią czyba mole wygryzły , wtglądają jak koronkowe to zapoznałam 60 latka miłego kulturalnego. obiecał mi , że kupi majtki mi i stanik

Gość gość
Nie widzą lecz wiem że jest dużo lepszy seks z dużo starszym.Mialam faceta ponad 30 lat starszego to dwa organy podczas seksualnej gdzie przy rówieśników mało kiedy jeden oraz. Delikatniejszy i czysty zadbany.

Gość gość
30 latek to trochę co innego, poza tym różnica wieku do 10 lat jest ok, mi chodzi o facetów 40+. Ja bym nie mogła z takim uprawiać seksu bo dla mnie mężczyźni starsi są akseksualni w tej chwili, poza tym różnica wieku by mnie blokowała, zresztaco tu dużo gadać, tacy faceci najczęściej wyglądają staro, już inne ciało inne wszystko, ble dla mnie w tej chwili.

Gość gość
Ja i mój mąż różnica 12 lat jest świetnie jakbym miała bzykac się z rowiesnikiem to porażka ble

Gość gość
Mam 22 lata, podobają mi się starsi. Rówieśnikami się brzydzę. A dlaczego tak? No po prostu jest to coś :)

Gość gość
Widzą dojrzałość, cierpliwość, spokojniejsze podejście do życiowych spraw . Ogólnie mówiąc bo wariatów nie brakuje w każdym wieku.

Gość gość
Autorka to tepa dzida,albo nierozgarnieta albo dzieciuch. Najpierw poczuj tepoto jak wyglada seksualny raj a dopiero potem mozesz wyrazac swoje opinie. Co ty mozesz wiedziec po uprawianiu trzyminutowego ,,seksu" z napalonym wymoczkiem ze zwierzecym instynktem.

Gość gość
Ja mam męża 16 lat starszego i to był błąd. Dziadek do orzechów, wymogi jak od służącej, a oferta z drugiej strony żadna.

Gość gość
Moj starszy o 15,nie wyglada skubany na swoj wiek Nigdy nie zalowalam i nie zaluje jest bardzo dobrym czlowiekiem czasami lape sie ze to ja jestem dla niego zolza. Jestesmy malzenstwem 23 lata.

Gość gość
Hahahaha a tak przy tematach ze kobiety po 25 to juz stare sa wszystkie gadaja ze starego dziadka by nie chcialya jednak chca! :D

Gość gość
Też tego nie rozumiem, wole mężczyzn w swoim wieku, mam 22l mój chłopak ma 23l jesteśmy razem 4l i jest nam świetnie zarówno w życiu codziennym jak i w łóżkowym, bardzo pakujemy do siebie, a kochamy się co najmniej 1h a możemy nawet 3h (bo dłużej juz nie wytrzymuje xD) a on mógłby się kochać przez cały dzień, wiec nie są to 3 minuty, choć nawet jakby starszy facet byłby w tym lepszy to i tak bym go nie wybrała, oddychają mnie mężczyźni starsi o 5 lat i więcej.

Gość gość
Moja znajoma w wieku 30 lat wpadła z 45 latkiem. Przez te 30 lat puszczala się na prawo i lewo z KAZDYM kto miał ochotę. Ona z dobrego domu, nie musiała pracować, kasy ok, a jak zamieszkała sama to sprowadzają do domu kolesi po 12godz rozmów na skejpie i jechane. Jeździli do niej nawet po 200km. Ochyda.

Gość gość
- pasujemy - odpychają

Gość gość
To ze ktos jest z bogatego domu nie znaczy ze jest z dobrego!

Gość gość
up

U mnie różnice były tak do 10 może 12 lat. Dlaczego? Bo młodsi w ogóle mnie nie pociągają seksualnie. Ale 20 lat różnicy to dla mnie trochę ciężkie do wyobrażenia.

Gość gość
Co to za mity, że młodszy to wogóle nie dba o kobietę i seks trwa 3 minuty a niby starszy to taki ogier? :D Miejcie sobie i 30 lat starszych, ale takich kitów nie wciskajcie, bo to zależy wyłącznie od człowieka, nie ma jakiejs magicznej granicy, nie każdy NAWET 20 latek to *****cz i ma w d***e swoja kobietę, są również czuli, wrażliwi młodzi mężczyźni, ale wam sie to w tych małych móżdżkach nie mieści.

Gość gość
Co widzialam w moim mezu 9 lat temu? Mimo ze jestm 20 lat starszy - jest bardzo opiekunczy, ma inne wartosci niz rowiesnicy, dba o mnie i naszego syna :) Czuje sie jak ksiezniczka przy nim. Pociaga mnie jego dojrzalosc, nie jest dzieciakiem ktory oglada sie za cyckami i sie slini na inne. To jest inna liga, inne wychowanie. Bardzo wartosciowy facet :)

Gość gość
u mnie jest 13 lat różnicy. Rówieśnicy nie pociągają mnie seksualnie