Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce umrzeć mam dość.

Polecane posty

Gość gość

To mój koniec. Chcę w spokoju odejść. Zasnąć na wieki.

Gość gość
Ja też.

Gość gość
a kto? czego dość?

Gość gość
ja też

Gość gość
Jak się dowiedziałam że jestem nieuleczalnie chora to też chciałam, ale instynkt samozachowawczy to potęga.

Gość gość
po co na siłę, śmierć czeka wszystkich

Gość gość
no dokładnie i tak po nas przyjdzie, zresztą tam też może być różnie

Gość gość
a skąd wiesz czy tam nie będzie jeszcze gorzej ???

Gość gość
Gorzej być nie może. A mnie w*****a oglądanie tych wszystkich zdrowych, szczęśliwych ludzi dookoła. Też taki byłem do niedawna, teraz mam zfajdane życie i śmierć będzie wybawieniem od cierpienia.

Gość gość
po śmierci nic nie ma. więc nie może być ani gorzej ani lepiej.

Gość gość
Napisz na co konkretnie chorujesz.

Gość gość
Skąd wiesz czy wszyscy których mijasz ulicą są zdrowi? Nie uzalaj się nad soba! Glowa do góry spróbuj sie wyleczyć i zyj dniiem bo kazdy dzien to szansa na przezycie czegoś niesamowitego!

Gość gość
jak już i tak chcesz kitnąć to napisz przynajmniej czemu?

Gość gość
napisz proszę na co chorujesz!!!!!!!

Gość gość
Mam uszkodzony mózg i rozjebaną twarz po narkozie. Moje życie to 24/7 w domu od 3 miesięcy. Jestem uwięziony i tylko się męczę.

Gość gość
Narkoza uszkodziła Ci twarz i mózg? Co mówią lekarze? Jak się odżywiasz (to wbrew pozorom może mieć znaczenie)? Jakieś ćwiczenia robisz?

Gość gość
Lekarze nie wierzą. Mózg mam uszkodzony, konkretnie obszary odpowiedzialne za czucie, myślenie i ruch. Wyszło w badaniu EEG. A w twarz mi weszła ta toksyna i dosłownie wyżarła całą tkanke tłuszczową i zewnętrzna cześć oka. Tęczówki i białka. Wyglądam jak g****o. Nawet pracę przez to straciłem.

Gość gość
Ale nie ma żadnej poprawy na przeciągu tego czasu? Tak Cię lekarze zostawili samemu sobie?

Gość gość
Nie ma.. wręcz się pogorszylo i to dużo. Zostawili mnie bo co mi mogą pomóc. Podali mi za dużą dawkę i nawet nie zważyli przed zabiegiem.

Gość gość
Sprawa nadaje się do sądu. Oj, bardzo Ci współczuję. Nie jestem lekarzem, ale wiem jak duża jest zdolność ciała do naprawy, pod warunkiem, że stworzymy mu odpowiednie warunki. Mógłbyś spróbować diety składającej się z samych surowych, roślinnych produktów, wyłączone jest wszystko pochodzenia zwierzęcego, także używki. Poczytaj o "diecie alleluja" szczególnie na stronach anglojęzycznych, ten sposób odżywiania sprawia, że ciało ma możliwość samoleczenia, poszukaj świadectw wyleczenia z różnych chorób. Oczywiście nie mogę Ci niczego obiecać, ale to może pomóc. Pamiętaj przy tym o witaminie b12 i kwasach omega3 (orzechy włoskie i świeżo mielone w młynku do kawy). Staraj się ćwiczyć każdą zdolność ciała i umysłu, która Ci została. Głowa do góry, będzie dobrze! :)

Gość gość
Z taką twarzą się odechciewa wszystkiego. Jestem wykluczony ze społeczeństwa. Nie wyglądam normalnie..

Gość gość
Rozumiem Cię, ale musisz czegoś spróbować. Ciało jest mądrze zaprojektowane. Naprawdę nie wiem czy ten sposób odżywiania może aż tak radykalnie zmienić ciało, ale niesamowite rzeczy się na tej diecie dzieją. Jest w książka pod tym tytułem w języku polskim. Nie jestem w stanie powiedzieć na ile w Twoim przypadku to jest w stanie pomóc bo nie wiem jak od strony biologicznej wygląda uszkodzenie Twojego ciała. Dietę tę trzeba stosować długo i sumiennie.

Gość gość
Przerabane