Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska ktora jest dzielna

Zostawil mnie bo mu sie nudzilo

Polecane posty

Kurcze 14 lat zwiazku i takie cos nagle. Czujesz sie z tym dziwnie i nieswojo ? Jak wygladalo wasze zycie seksualne ? Dawno juz zwątpiłem w związki dlugoterminowe czytajac jak jest po latach miedzy partnerami

Nie wiem ja ja poznal, gra raz w tygodniu w tenisa i pewnie tam. Gdyby poznal ja w pracy to by zaraz mi jego koledzy doniesli. Dobrze ze wracasz do pracy, zawsze uwazalam, ze baba ma byc niezalezna. I jeszcze zrob cos dla siebie poza praca i domem. Niech chlop posiedzi z dziecmi bedzie mu sie wtedy mniej nudzilo.

Szukam dziuni na facebookach i tym podobnych, gdzies musi byc z moim mezem polaczona. Napisze jej jak ma reagowac jak moj syn rzyga i krztusi sie rzygami. Mysle ze powinna wiedziec skoro lubi ci.a glupia dzieci.

Gość gość
Hahahaha, dobre z tymi rzygami :D Masz jaja kobito!

Gość gość
a ja uwazam Cie autorko za zalosna osobe Rozumiem, ze masz tzw jaja, pieniadze i nie jest Ci szkoda melzenstwa Ale nazywanie tej laski dziunia, opisywanie jej jak ma sobie radzic z wymiocynami ?? starasz sie zemscic na mlodej siskie a moze sie skup na mezu ? bo to On Ciebie kopnal w tylek a nie Ona Ci go odebrala Niby jestes silna a wcale nie

Gość gość
Czytałam rano wątek i wydawało mi sie ze jestes super rozsądna i silna. Po ostatnim wpisie zmieniam zdanie-juz zmieniasz sie w typowa była zone która musi uprzykrzyć życie dziewczynie jaka rzuciła sie na zużyta zabawkę czyli jej meza. Miej troche honoru...olej temat niej, ich razem i daj sobie żyć bo myśląc o tym jak jej dosrac ponizasz sie i wchodzisz w błędne koło. I na marginesie-przeciez maz wie co sie w takich sytuacjach robi i to on ma sprawować opiekę nad chłopcami nie ona

Gość gość
O, zobacz Autorko, dziunia się znalazła :D

Gość gość
Kochana! Silna z Ciebie babka! Będzie dobrze, a zobacz jakie piękne alimenty dostaniesz z jego winy! :p Przechodziłam to samo, najpierw płakałam, myśli samobójcze, zdradził mnie dziad a teraz ładnie płaci, to i mnie stać na przyjemności, i poznałam o wiele fajniejszego! ;P

Gość gość
jak juz chcecie obrazac kobiety, ktore nie bija brwa autrce, to zauwacie ze napisaly juz dwie " dziunie"

Gość gość
Moze dziunia moze i nie-przynajmniej młoda, piękna i nieskalana ciąża porodem i macierzyństwem. I tak jest na lepszej pozycji niz była żona i zawsze bedzie od niej lepsza-zycie

Gość gość
ciekawe jak wy byście się zachowywały jakby was mąż zostawił. Autorka jest rozgoryczona bo to nowa sytuacja, ale pewnie przemysli jak to wszystko rozwiązań.

Gość nath
Jedyna rada dla ciebie- zajmij się teraz sobą. Zacznij ćwiczyć, realizować swoje pasje, żyć pełnią życia. Pamiętaj, że aby być szczęśliwym z kimś innym, należy najpierw nauczyć się być szczęśliwym samemu ze sobą. Jeśli ty osiągniesz pełnię szczęścia, spełnienie, to nawet się nie obejrzysz- a twoje życie na nowo nabierze sensu, a może nawet otworzysz się na nową miłość.

Nie jest mi szkoda malzenstwa???? czlowieku mi sie swiat trzy dni temu zawalil !!!!! Wszystko co budowalismy przez tyle lat!!!! Cale moja zaufanie do tego czlowieka, cala moja milosc !!!! A Ty mi piszesz ze nie szkoda mi? Wieszam psy na dziuni??? Dla mnie malzenstwo to rzecz swieta czlowieku. I dla kazdej glupiej piz.y tez powinno byc. Pisza mi tu wszyscy ze kogos poznam, ja nikogo nie chce poznawac! Ja mam meza durniu jeden kimkoliwek jestes

Gość gość
12:19 teraz piękna i bezdzietna, ale czas leci:-)

Gość gość
Nie wiem jak czuje sie autorka, ale wiem ze robi z siebie posmiewisko szukajac zemsty na Niej. A nie na NIM. Kiedy , w narzeczebstwie mialam podobna syt. Wyzyalam sie na tej trzeciej, zanim zrozumialam, ze problem jest w moim facecie a nie innej ziewczynie. Kopnelam go w tylek, tamta przeprosilam . I wtedy moglam smialo powiedziec " bedzie dobrze "

No wlasnie widze ze dziunia sie znalazla.

Gość gość
Owszem leci-ale jest na lepszej pozycji

Gość gość
zdecyduj sie autorko albo "Piernicze niech idzie. Nie dbalismy juz od dawna o zwiazek." albo "? czlowieku mi sie swiat trzy dni temu zawalil !!!!! A malzenstwo tworzyl;as TY i ON a nie Ty i ONA, bo na razie piszesz tylko o dziuni...kto w ogole uzywa takiego slownistwa, dorosla kobieta ?

Gość gość
Typowe kafeteryjne wredne babska/matrony ktore mezusie wymienili na LEPSZY model :D i autorka tez sie tak zachowuje-nie jest lepsza. Zamiast wieszać psy na młodej głupiej dziewczynie lepiej skupić sie jak dowalić mężowi bo to nie ona wam ślubowała

Rany ile w niektorych ludziach jest jadu.... Dziekuje tym ktorzy mnie tu wspieraja. kiedys ja wspieralam tu na forum i nie tylko matki wczesniakow. Trzeba zabrac sie do zycia, podwinac rekawy w koszuli w kratke. Ziemia sie dalej kreci a slonce swieci........

Gość gość
I mąż i dziunia zasługują na hejt - no sorry, dziewucha nie wiedziała, że facet ma żonę i dzieci? Błagam, nawet gimbaza nie jest tak naiwna. O winie chłopa nawet nie wspomnę, ale żona jak najbardziej ma prawo uprzykrzyć im obojgu życie, zresztą poczekajcie jak się rodzina dowie, będzie niezła jazda :D

Gość gość
Jadu kochana to akurat jest w TOBIE

Gość gość
autorka chcialby dobic dziunie a meza zwinac pod skrzydla ? bo nie rozumiem ?

Gość nath
Kobieto- ochłoń! Rozumiem- zawalił ci się świat. Miłość, plany, poczucie bezpieczeństwa- wszystko legło w gruzach. Wypłacz się, złość, nie ukrywaj emocji, ALE obawiam się, że pomocy nie znajdziesz tutaj na forum. Myślę, że najlepsze wyjście to wizyta u psychologa lub rozmowa z kimś bliskim.. Masz kogoś, komu mozesz się wyżalić?

Gość gość
Ludzie pogrzało was? Mąż zdradza żonę z jakąś dziffką a autorka co? Ma ich może jeszcze po główkach pogłaskać a może od razu poduszki im pod tyłkami trzymać jak się będą grzmocić? Wtedy jej nie zarzucicie że ma w sobie jad? Znajdziecie się w takiej sytuacji to zobaczycie...A jeszcze jedno - opinia ludzi znajomych, rodziny, przyjaciół itp. w 99 przypadkach na 100 jest po stronie zdradzonej, więc facet z dziunią zbyt słodkiego życia mieć nie będą :D

Nath mam z kim pogadac, musze ochlonac masz racje, musialam gdzies wylac swoje uczucia. Jest mi tak cholernie przykro. Na to ze to ja bede z dziecmi, ktore nic nie zrozumieja jak wroca z wakacji, na to ze pol roku bylam oszukiwna, na to ze tak ciezko nam kiedys bylo i przetrwalismy a teraz tak glupio sie to rozpadlo, na to ze ktos inny bedzie zasypial z moim mezem. Hej ho poradze sobie bo generalnie sobie w zyciu radze ale spadl na mnie kubel lodowatej wody.

Gość gość
Heh nie jestem jakas "dziunia", nie mam faceta ale tez mi sie wydaje, ze wiecej zlosci powinnas skierowac na meza, ktory jest doroslym facetem, podejmujacym swiadome decyzje, a dziunia, mimo ze dziunia to moze byc glupia i niedojrzala i nie wie, ile zlego ci wyrzadzila. Lepiej jak sobie go kompletnie obrzydzisz, czego zalowac, zalosnego czlowieka ktoremu sie "znudzilo" ... :/

Gość gość
zapewniam Cię autorko, że tamta pani też mu się szybciutko znudzi :D

Gość gość
Autorko, brawo że sie nie załamujesz. Prośby i płacz niczego już nie zmienia. Zastanawiam się, ile wypowiada się tu samotnych matek. Chyba ani jedna, skoro wydaje wam się, że autorka zostanie sama z dziećmi i będzie mogła realizować swoje pasje i poznawać młodych facetów. fajnie, jeżeli jej mąż nie weźmie rozwodu również z dziećmi, ale niestety, większość ojców o dzieciach zapomina. :( Wtedy zostaje się samemu z obowiązkami i pracą. Mam jednak nadzieję, że u autorki życie potoczy się inaczej.

Raz sie zalamuje i mysle koniec swiata raz mysle niech idzie w cholere zaczynam nowe zycie juz sama sobie przecze co chwila. Jak to oglosic dzieciakom?