Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy aż tak mocno nie byłem zakochany a gdy ona w końcu mnie chciała

Polecane posty

Gość gość

to mi przeszło :o Pojmujecie to k***a bo ja nie? :( 2 długie lata za nią latałem, schudłem nawet dla niej, zacząłem zarysowywać kaloryfer na brzuchu zmieniłem fryzure zęby poleczyłem i wybieliłem nawet sie dla niej przeprowadziłem. Wszystko dla niej tak bardzo mi na niej zależało a ona mnie przez ten czas raz odpychała a potem dyskretnie przyciągała i zaś odepchnięcie jak juz myślałem ze to koniec to zaś znów robiła jakiś ******* przyciągnięcie mnie. Ogólnie ją przez internet poznałem, ale spotykalismy sie raz tam na miesiąc dwa to tak na pocztku, ja chciałem czesciej ale mnie wyhamowywała i odpychała by potem znów przyciągnąć, ostatnie pół roku to sie spotykamy tak raz na tydzień, byłem po prostu wniebowzięty gdy ją pierwszy raz pocałowałem i mogłem przytulić, później były właśnie coraz częstsze spotkania, a że dzieliło nas 70km pomyślałem zeby sie przeprowadzić do jej miasta (większego miasta bo ja to z takiego malutkiego jestem) no i zrobiłem to jesteśmy razem, a mi totalnie przestało sie chcieć, uszła ze mnie cała motywacja, nie zależy mi już, a jeszcze pare tygodni czy miesiąc temu dałbym sie pokroić żeby z nią być :( Nienawidze siebie, co ja mogę zrobić w takiej sytuacji? wiem ze to naprawdę fantastyczna dziewczyna. Jeśli to ma znaczenie ja 26 ona 23 lata

Gość gość
normalka