Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiofka 88

Farbowanie henna POMOZCIE

Polecane posty

Gość gośćiofka 88

Witam dziewczyny. mam takie pytanie. mam zniszczone wlosy po farbowaniu na blond. Chce powrocic do swojego ciemnego koloru wiec chodze z odrostami. chcialabym zaczac farbowac henna ale nie wiem co moze sie stac gdy naloze na te blond henne. odrosty wiadomo fajnie, ale co z tymi jasnymi? czy ktoras tak zrobila i co sie stalo. dodam ze blond byl robiony rozjasniaczem, ktory totalnie zniszczyl mi wlosy.

Gość gość
Siema, generalnie odradzam, przy jasnych włosach nie ma szansy ze chwycił ci kolor odrosty tak jak włosy. ...będzie żółta poswiata....zupełnie inny kolor niż na pudelku.polecam ci farbę na bazie henny,lub hny.....firmy Delia ale są też inne, nie mają chemii aż tak dużo a normalnie farbujesz, bez smrodu i papki, cena około 8zl są w hebe, rosmannie i zielarskich ....wadą? Do 7 myć ale kolor zmywa się równomiernie. ..są jeszcze do tego z tych firm takie odżywki i szampony podtrzymujące ten kolor...np rude daje ruda poświata bo w szampon ie jest trochę tej henny.Ja używam po latach chemicznych farb fakt zawsze stosowałam te droższe ale końcówki miałam jak siano teraz jest lepiej i taniej, spróbuj jak ci nie wyjdzie to ok żyję się. Sorry za błędy ale pisze na nowym tablecie i daje dziwne podpowiedzi.

Gość gośćiofka 88
boshe jak ja wygladam.....te upalone kudly ;(

Gość gość
ziółka są dobre, ale dla zdrowych włosów. twoje siano wysuszy ci się jeszcze bardziej. dobrych masek używaj i tyle