Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wnerw na maks

Toalety na nowym dworcu PKP w Katowicach P Y T A N I E

Polecane posty

Gość Wnerw na maks

Mam miec przesiadke w Katowicach, pierwszy raz tam bede i w zwiazku z tym troche buszuje w Internecie, zeby zobaczyc, jak tam teraz jest. Ogolnie podoba mi sie, ale wnerw mnie zlapal na widok fototapet w niektorych kabinach wc. Kurna, za kogo oni nas maja, za jakichs niewyzytych seksualnie kmiotow? Jak dla mnie, to niektore pomysly sa obrazliwe. Laska w spuszczonych majtkach i zalewajaca sie alko to w jakiej kabinie jest, damskiej czy meskiej? Albo ten Apollo od siedmiu bolesci? http://www.tvs.pl/informacje/toaletowy-show-modowy-zobacz-nowe-wc-na-dworcu-pkp-w-katowicach-2012-10-13

Gość gość
super :)

Gość gość
Ty sobie lepiej przygotuj monety na wejście ( są bramki jak do metra ) ...

Gość gość
eee tam. skorzystasz i jeszcze wyjdziesz oczarowana, że nie trzeba było dotykać spłuczki

Gość Wnerw na maks
do gość 15:09 No nie wiem, czy tak super. Sama jakos zniose te foty, jesli trafi mi sie j.w., choc cisnienie podniesie mi sie na bank. Ale najbardziej szlag mnie turystyczny trafia na mysl, ze moj maz tez trafi i bedzie w jednej kabinie z nachlana lalunia bez bielizny. Jemu tez pewnie nie bedzie milo wiedziec, jesli siedzac jakby nie bylo troche rozebrana przed oczami bede miec jakiegos napakowanego gostka na scianie. Nie zrozumcie mnie zle, to nie zazdrosc, nam tez nic nie brakuje. Tylko krew mnie zalewa, ze sie tak nas spoleczenstwo atakuje dwuznacznymi obrazkami, jakbysmy w swoim zyciu za malo mieli wiadomej adrenaliny. Szkoda, ze jeszcze swierszczykow nie ma w kabinach, bylby komplet... Te tapety to chyba jakis zbok zatwierdzil.

Gość gość
do gość 15:14 Mnie nie tak latwo oczarowac, w domu mamy wlasne bezdotykowe ustrojstwo. W kabinie w miejscu publicznym wolalabym juz miec spluczke na sznurku jak za PRL-u, byle bez tego kiczu na scianach.

Gość Wnerw na maks
do gość 15:10 Bramki na dworcu kolejowym? Powaznie? Kurcze, musze doczytac, zeby potem nie biegac jak z pieprzem. Dzieki wielkie.

Gość gość
ty, jak będziesz szła do kibla z walizką to nie ciśnij jej przez bramki tylko obok, bo zablokujesz sobie wejście i nawet walizki nie wyszarpniesz potem

Gość gość
polactwo cebulactwo jak zwykle narzeka :O pie/rdo/lony naród, jak wam nie pasuje to srajcie pod siebie w gacie albo do toi toia won !!!

Gość Wnerw na maks
do gość 17:27 Zaraz... to te bramki sa przed toaletami, tak? Wczesniej myslalam, ze chodzi o takie jak w metrze. Ale wymodzili. Dziekuje Ci za wazna uwage. W takim razie walizke dam do popilnowania mezowi, pojdziemy za zmiane jakby co.

Gość gość
do gość 17:30 Mnie z cebulactwem bardziej kojarzy sie jaranie takimi sofcikami w przestrzeni publicznej. Jak ci to pasuje, twoja sprawa, ja cie wyzywac nie bede, choc nie podzielam takich upodoban. Tylko z laski swojej nie odmawiaj mi prawa do wyrazania wlasnego zdania, bo od tego wlasnie sa fora, czyz nie?

Gość gość
Monety o jakim nominale trzeba mieć do bramek? Pamięta może ktoś?

Gość gość
Może standardowe 2 złote. Ale nie wiem na pewno, nie znam tego dworca.