Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstydzę się mojego wygladu

Polecane posty

Gość gość

Przyjechala do mnie kuzynka z facetem na wakacje, nie mają dzieci. Ja mam dwuletnią córkę. I mimo ze jestem ładna z twarzy, wysoka (170cm) to wstydzę się rozebrać przy nich nawet na podwórku przy basenie. Mam grube uda, zawsze takie miałam ale teraz są jeszcze większe i kupę rozstępów, z którymi przegrałam, caly brzuch, piersi, nogi, uda po zewnętrznej i wewnętrznej stronie, nawet łydki. Nie nosze nawet spódnic krótszych nich do kolan. Mąż mi mówi żebym dała spokój, kuzynka pociesza, ze przecież większość kobiet ma rozstępy, żebym się nie przejmowała. Do tego dochodzą podrażnienia po goleniu. Ehh..

Gość gość
Widzisz nie warto było zachodzić w ciążę

Gość gość
Można ubrać bikini i fajne pareo które zasłoni nogi i brzuch . A czym się depilujesz , ?

Gość gość
O matko, serio? Ja też jestem może nie aż taka gruba a nieksztaltna i jak taki upał jest to nie patrzę na nic, byle by się nie ugotować. Wszystko w głowie siedzi

Gość gość
Chciałam miec dziecko, to była swiadoma decyzja, za niedługo chcemy się starać o drugie dziecko a wtedy pomysle nad usunięciem rozstępów. Gole się maszynkami, depilatorem za bardzo boli a po wosku miałam jeszcze większe podrażnienia

Gość gość
Jak się nie rozbierasz to po co piże depilujesz?

Gość gość
Kup w aptece cos lagodzacego. Zle sie chyba golisz, zawsze masz nowa maszynke? Moze za mocno docialasz? A rozstepow calkowicie nie usuniesz, radze je zaakceptowac. Sa teraz rozne rozniste stroje, poszukaj.

Gość gość
Depilatorem boli tylko za pierwszym razem . Nie ma podrażnień i gładkość na dłużej . Warto wytrzymać ból ten jeden raz . Polecam przed i po depilacji zdezynfekować miejsce depilacji np spirytusem kosmetycznym .

Gość gość
ja sie depiluje i muszę obalic mit ze depilacja boli tylko za 1 razem:-/ kto mądry takie bzdury wymysla, to tak jak w ciąże sie nie zajdzie za 1 razem:o. idź na depilacje z pewnoscią pomoże ci to na podrażnienia, sama mam problem bo musze golic codzien łydki aby były gładkie, a to strasznie kłopotliwe. Wybierz sie do kosmetyczki na depilacje bo sama sie nie wydepilujesz- ja nie daje rady, a jak ide do kosmetyczki to w myslach klne przez cały zabieg

Gość gość
Depilatorem próbowałam kilka razy i niestety za każdym razem tak jest, do kosmetyczek tez latałam i za każdym razem to samo. Ale to chodzi bardziej o rozstępy.

Gość gość
Ja tez miałam podrażnienia po zwykłej maszynce i przestawiłam się na elektryczną. Nie ma porównania, już nigdy nie wrócę do ręcznych. Rozstępami się nie przejmuj, są, nic na to nie poradzisz. Szkoda marnować życie na kompleksy. Pocieszę cię, że też mam grube uda, ale trudno. Nie mam rozstępów, ale mam pajączki. Nie będę jednak z tego powodu zamykała się w domu albo chodziła w długich spodniach. Czy twoja kuzynka i jej facet są idealni?

Prawie każda mama ma rozstępy - taki już nasz urok. Plusem jest też wsparcie Twojego męża. To naprawdę bardzo dużo. Nie przejmuj sie tylko wystaw ciało do słońca -bo ładna opalenizna nawet w większym rozmiarze jest sexy. A jeśli chodzi o depilację spróbuj się wybrać do salonu na zabieg epilfree - w miarę bezbolesna kuracja. Kilka wizyt i na dłuższy czas masz problem z głowy

Gość gość
A ja nie mam rozstęp i mam 4 mies. synka ale dużo się smarowałam Palmersem i Bio oilem co tydzień musiałam nowe opakowania kupować bo używałam dwóch na raz:) i nie wstydzę się swojego wyglądu 164 wzrostu i waga 53 kg. i wcale nie widać po mnie że dziecko urodziłam.

Gość gość
ja te‪ż

Gość gość
dziś to samo mogłam napisac po pierwszej ciąży, ale po drugiej pomimo iż mniej przytylam i tak samo stosowałam kosmetyki, pojawily się rostepy i waga już tak szybko nie spadla.

Gość gość
To ja 20.06. Dlatego ja nie chcę mieć drugiego dziecka szkoda mi mojej figury i ciała