Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość  blondyn

Najpiękniejsza dziewczyna z kafeterii to...

Polecane posty

Gość gość  blondyn

:)

Gość gość
Prawik :-)

Gość gość
tu nie ma pięknych, są szkaradne :classic_cool:

Gość gość
Monika ;)

Gość gość
jest , jest podobna do demi More

Gość gość
Hee he he chyba narobie!

Gość gość
he he prawik !

Gość gość
polscy faceci sa małociekawi :D polki są najpeikniejsze na swiecie :)) co tu duzo ukrywać :)) wyobraz sobie pięknka kobietę z ciemą karnacją i ciemnymi długimi włosami z super twarzą :)) bardzo kobiecą i z fajną figurka z biustem 85 D :P w dodatku sympatyczną , idać na ulicy kazdy sie za nią ogląda żegnam to ja !! :) co zatkało :) wiem pap

Gość gość
Karolina. Laska, jakich mało :)

Gość gość
85 D ? Kto sie zna ten wie że gruba locha z ciebie :-D miec tyle obwodu pod cyckami? Bleee

Gość gość
coz za p*****lnięty gość , musiał mieć 6 z anatomii z biologii :D ja p*****le a jak modelki maja 95-105 to tez są lochy hahahaha tuku ty pusty osiołku :)

Gość gość
Życie uczucioweNajpiękniejsza dziewczyna z kafeterii to... Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Najpiękniejsza dziewczyna z kafeterii to... gość blondyn dziś usmiech.gif gość dziś Prawik usmiech.gif gość dziś tu nie ma pięknych, są szkaradne cool.gif gość dziś Monika oczko.gif gość dziś jest , jest podobna do demi More gość dziś Hee he he chyba narobie! gość dziś he he prawik ! gość dziś polscy faceci sa małociekawi smiech.gif polki są najpeikniejsze na swiecie lapka.gifusmiech.gif co tu duzo ukrywać usmiech.gif wyobraz sobie pięknka kobietę z ciemą karnacją i ciemnymi długimi włosami z super twarzą usmiech.gif bardzo kobiecą i z fajną figurka z biustem 85 D jezyk.gif w dodatku sympatyczną , idać na ulicy kazdy sie za nią ogląda żegnam to ja !! usmiech.gif co zatkało usmiech.gif wiem pap gość dziś Karolina. Laska, jakich mało usmiech.gif gość dziś 85 D ? Kto sie zna ten wie że gruba locha z ciebie smiech.gif miec tyle obwodu pod cyckami? Bleee Inne tematy z tej kategorii ZA CO SIEBIE LUBICIE ? Jak poderwać chłopaka? gość dziś coz za p*****lnięty gość , musiał mieć 6 z anatomii z biologii smiech.gif ja p*****le a jak modelki maja 95-105 to tez są lochy hahahaha tuku

Gość gość
Malgosia ;)

Gość gość
19:02 Ten gość tez nosi staniki i zna się na rozmiarach, słonico :-P :-D

Gość gość
18:59 ma racje 85D to duzo pod biustem. A wymiary mdelek 90 czy 100 to sa inne wymiary, co ma znajomosc anatomi z wymiarami babskich cyckow, ktore ktos wymyslil na potrzeby przemyslu tekstylnego:D

ja p*****le a jak modelki maja 95-105 to tez są lochy hahahaha tuku ty pusty osiołku <><><> Tyle to mają ale może w biuście a nie POD biustem... jak Ty nosisz stanik 85 D to znaczy, że szeroka jesteś na co najmniej 90 cm POD (bo obwód musi być zawsze o 5 cm ciaśniejszy, żeby bius podtrzymywał). Więc albo jesteś tłustą szeroką baryłą albo sama nie wiesz jaki masz naprawdę rozmiar :)

Gość gość
debilku 85 to rozmiar biustu !!! analfabeto ! pedałku :D

Gość gość
Monika, dziewczyna informatyka :)

Gość gość
a kto mowi że pod biustem hahahahha jakis pedofil sie interesuje cycami popatrzcie jaki głupek nie wie że mierzy sie biust debilku masz ty cos w gaciach ?czy załatwic operacje :D siermiego ty :)))))))))))) rżniety debilu w tyły

Gość gość
19:16 śmierdzisz gimbazą, mały pryszczaty trollu :-P

Gość gość
85 to pod biustem mamlasie

Gość gość
monika, dziewczyna ratownika :P

a kto mowi że pod biustem hahahahha <><><> Rozmiar staników zawsze określa cm POD biustem...aż głupio się czuje, że komuś to tłumaczę...

Skoro twierdzisz, że masz 85 w biuście to ile masz POD ?

Gość gość
pojedz do centrum mody , to zmierzą cie pod biustem :D:D:D ! debile az wstyd , miseczka to niezlazny wymiar

ale ja wiem ile mam pod biustem i sie Ciebie teraz pytam ile Ty masz pod biustem. Miseczka zawsze jest ZALEŻNA od rozmiaru obwodu POD. Masz 85 cm w cyckach (przynajmniej tak twierdzisz) a ile masz pod nimi ?

Gość gość blondyn
Joanna ;)

Gość gość
ano własnie ,nie pomyślałes że kobieta powinna miec biust :)? widzisz i nie jestem szkaradą :P tylko b.atrakcyjną kobietą z fajnym biustem ,taka akuratna w sam raz ...

Gość gość
85D to niczym krowa dojna:o 85 oznacza rozmiar pod biustem D wielkosc miseczki :D jakby nie patrzec, hipopotamica:D