Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość  blondyn

Najpiękniejsza dziewczyna z kafeterii to...

Polecane posty

debilku 85 to rozmiar biustu !!! <><><> Rozmiar biustu określa miseczka czyli "D" a przy obwodzie POD 85 byłoby to 104 cm w biuście ...łapiesz ? Czyli gruba baba.

Gość gość
Marta

Gość gość
kretyn pustak fajny poziom prezentuszesz ty polski obrzydliwy śmierdzielu :D:D:D chciałbyś taka hipopotamice ty debilu :)) nie mam żadnego D ty ćwoku :))) coz Polak śmierdzi i jest najbrzydszym paszczurem w europie :)

kretyn pustak fajny poziom prezentuszesz ty polski obrzydliwy śmierdzielu smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif chciałbyś taka hipopotamice ty debilu usmiech.gif nie mam żadnego D ty ćwoku usmiech.gif coz Polak śmierdzi i jest najbrzydszym paszczurem w europie usmiech.gif <><><> Bierzesz jakieś leki :O ?

Gość gość
w porównaniu do ciebie to nie biore ty kretynko/nie ! idz sie podmyj śmierdzielu ,wstydzisz sie pisac pod tym twoim nickiem ?i piszesz jako gość zeby dopierdoczyć ?:Danalfabeto :)) do potęgi tumanie ! zdychaj .Nie wiesz że baby bez piersi maja 68-72 a z piersiami wiecej ,mowie o rozmairze biustu!! Biustu! nie obw ty kretynie !

mowie o rozmairze biustu!! Biustu! nie obw ty kretynie ! <><><> Ale obwód biustu określa literka (A,B,C,D - ile to będzie cm zależy od obwodu POD) Cyferka ZAWSZE określa rozmiar POD biustem. Skoro na staniku masz napisane 85D to masz POD biustem co najmniej 90 cm...a nie w cyckach :P

jak myślisz po co na staniku producenci zaznaczają i cyferkę i literkę :P ?

Gość gość
hahahaahludzie trzymajcie mnie bo pękam:D:D:D:D D to nie jest wiele ,bo sjest jeszcze E,F g a ja nie mam D :D:D:D: ,a jak myslisz ile przecietna polka ma Deską , czy kobieca ? 75 to nic to deska 85 to ok .Przy prawidłowej wadze i wzroście muszisz być zakomplekionym debilem :D

D to nie jest wiele ,bo sjest jeszcze E,F g a ja nie mam D <><><> Zależy...60 D to deska ale 85 D to już duże cyce (ale przy okazji gruba baba ) A tak się składa, że ja mam miseczkę "G" :) dokładnie 60 G...czyli mam idealne 90 cm w biuście :)

Gość gość
a ja mam w biodrach 90 i w biuscie 85 i mieszcze sie w normie , wyśle ci moje zdjęcie z kalendarza ,3 sa moje )..nie podam logoAgencji :P profesjonaliści , zerkniesz :) :)) ..dlaczego mam takie branie :P hmm rozumiem twoj ból "deski sa zakompleksione :) wybacz ,ale mam figure której kazdy mi zazdrości , hee hipopotamica ....super :D dobre,faktycznie 60 to masakra ,wspólczuje desce :D ja oiernicze na twoim miejscu byłabym po zabiegu powiekszania :D:D:D

faktycznie 60 to masakra <><><> ale ja 60 mam POD biustem...w biuście mam 90 :)...mam miskę G. Mam 30 centymetrową różnicę między obwodem POD a w cyckach...mało :P ? A ile Ty masz POD biustem ? Nie obchodzi mnie ile masz w biodrach...napisz w końcu ile masz POD biustem :) ?

Gość gość
shaf daj spokój...to jakiś gimnazjalista, który nie wie pewnie nawet o co ci chodzi z tym rozmiarem pod, daj spokój ;) dzieci mają wakacje i sie nudzą ;)

Gość gość
haha ty desko bez biustu hahah puknij sie w głupi łeb downie pokrako :D:D

skoro ja mając 90 cm w cyckach nie mam biustu to jak nazwiesz siebie skoro masz 85 :) ?

I widzę, że pytanie ile masz cm POD biustem przerasta Cie :)

Gość gość
a gdzie ja mam 85 :D jeszcze raz?, bo masz takie kompleksy że nie potrafisz logicznie pisac :D kochaniutka , nie ma piekniejszej ode mnie :) uciekam w real paa :)

75 to nic to deska 85 to ok <><><> Przecież mając 85 cm w cyckach też można być deską jeżeli POD biustem masz np. 80 :) Czyli cycki wystawałyby Ci tylko na 5 cm :P dlatego rozstrzygający jest rozmiar POD biustem, kapujesz ? :)

Gość gość
ja mam 75 c jestem szczupla wiec mam czym oddychac

75 c <><><> 75 C ? żartujesz...to ani nie jesteś szczupła ani nie masz czym oddychać :P Po pierwsze w obwodzie POD masz z 80 cm więc nie jesteś szczupła a po drugie 75 C to zaledwie 12 cm różnicy między obwodem POD a obwodem cycków - czyli nie dużo.

Królowa jest tylko jedna i to oczywiste, że to właśnie ja jestem najpiękniejszą królową kafeterii:classic_cool: