Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak kobieta czuje sie brzydka to mimo to moze być szczęśliwa, osiągac wiele?

Polecane posty

Gość gość

czy jednak trzeba sie akceptować by zawojować świat i znaleźć miłość?

Gość gość598
myślę że jednak trzeba siebie zaakceptować, ja nie potrafię dlatego jestem sama :(

>>>Czy jak kobieta czuje sie brzydka to mimo to moze być szczęśliwa, osiągac wiele?<<< x Nie. x Jak CZUJE się brzydka tzn. że uważa się za gorszą od reszty. To wyklucza prawdziwe szczęście i osiągnięcie sukcesu :(.

Gość gość
można też swoja brzydotę uznać za rany które się utrwaliły w wyniku oprawców. Nie wolno się o to obwiniać . Trzeba dążyć do spełnienia . Jeśli ma się życie to po to żeby je mieć. Jeśli nie robi się choćby tego co jest możliwe do zrobienia, poprawienia to małe są szanse na szczęście.

Gość gość
co znaczy osiągnac wiele?

Gość gość
no po prostu osiągnąć to co sie chce, tutaj pytania tytułowe nie mogą być długie bo są ucinane ;/

Gość gość
Jako 17-letnia panna mająca swe ponure nastroje miewałam myśli, że jestem brzydka. Nie przeszkadzało mi to śmiać się i wygłupiać beztrosko. Teraz mam 47 lat i codziennie słyszę komplementy. Mając lat 19-21 zaczęłam strasznie dbać o siebie - ubrania, makijaż, fryzura, gadżety i nagle okazało się, że ja ładna jestem. Czego i wam życzę;)

Oczywiście że tak, spójrz tylko na prezeske ZUS albo na kopaczową :) Niepolecam ci jednak iść w ich ślady