Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domyślny

Zaloty mężatki

Polecane posty

Gość domyślny

Od jakiego czasu w pracy, zaczyna podrywać mnie jedna mężatka, a w dodatku ona pracuje z mężem, ale robi to raczej dyskretnie dla innych ale ostentacyjnie dla mnie, ciągle się patrzy, ociera się dotyka niby przypadkiem cos tam zagaduje itp. To młode małżeństwo i zastanawiiam się czy ona się przypadkiem we mnie nie zakochała, bo jak wytłumaczyć fakt, że daje mi takie sygnały. Czuje się trochę niezręcznie i chciałbym żeby przestała, bo nie zamierzam być przyczyną rozpadku tego małżeństwa tymbardziej, że nawet się lubimy \z jej mężem. Z waszej kobiecej optyki to co o tym myślicie? Do czego ona zmierza? Co ja mam robić? Czy powinienem odejść? Czy może po prostu nie zwracać na to uwagi. Do tej pory tak robie. Udaje tylko kolegę i udaję chyba że nie widzę tych jej zalotów. A może z nią porozmawiać tak szczerze na osobności i wyjaśnić że to niemożliwe itd. ???

Gość gość
Chce żebyś ją w*****ał w dupsko po godzinach więc działaj!.....chyba że jesteś gej?

Gość gość
ignoruj to, jeśli nie podziała-porozmawiaj

Gość gość
może ona chce się tylko z tobą zaprzyjaźnić czemu faceci od razu takie wnioski wysuwają

Gość domyślny
Ignoruje, ale ile można. Zaprzyjaźnić? Nie bądź śmieszna. Ona przyszła do mnie z takim tekstem: "Słyszałam, że masz problem z dziewczyną, to prawda?" - "A kto Ci o tym powiedział? - "Nieważne, ale tutaj wiesz... wiele osób ma problemy związkowe" i tak wyglądała ta rozmowa. Na moje przeczucie próbowała wybadać czy mam dziewczynę.

Gość gość
Ociera się i dotyka...No rzeczywiście , "tylko" o przyjaźń chodzi. Facet niekomfortowo się czuje a ty z "przyjaźnią" wylatujesz. Jakby padło na babę to zaraz by się epitety posypały pod adresem faceta. Weź chłopie porozmawiaj z jej facetem. Do niej lepiej nic nie gadaj i nie sugeruj bo jak znam życie, poleci do męża i jeszcze na Ciebie zgoni że się przypieprzasz i życia tam nie będziesz miał.

Zasugerowała, że ma problem w związku. Powiedz jej, że nie jesteś zainteresowany.

Gość gość
Nie mogę jej tego tak powiedzieć wprost. Czy rozmowa z mężem pomoże? A może zaszkodzi. To jednak jest wtrącanie się w jakieś prywatne sprawy. Zresztą różnie mogłoby wyjść. Jeszcze mógłby sobie pomyśleć, że specjalnie chce coś nakręcić żeby się popsuło jeszcze bardziej w ich związku. Pytanie tylko czy po prostu ja stałe się przyczyną tego, że być może w jej związku nie dzieje się najlepiej czy też było słabo już wcześniej, a to że akurat się pojawiłem w jej życie to trochę przypadek. Sam już nie wiem.