Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy myjecie się codziennie?

Polecane posty

Gość gość

pytam bo ostatnio koleżanka mi powiedziała w sekrecie fakt że ma ciężką robotę i wraca późno i jest zmęczona więc w sumie ją rozumiem że nie ma siły się myć i używa specjalnych chusteczek a nieraz to nawet nie ma siły ich użyć więc się was pytam tak z ciekawości czy się myjecie codziennie?

Gość gość
Ja co drugi haha.czasem trzeci. Chyba ze będzie seks no to trzeba przed

Gość gość
ja nawet 2 razy dziennie biore prysznic,mam 2 dzieci i tez w upały ich kapie 2 razy,a w chłodne dni 1 raz wieczorkiem

Gość gość
Tak, nie rozumiem jak można nie wziąć prysznica po ciężkim dniu, nawet jak wracałam późno do domu idę pod prysznic.

Gość gość
ja tak codziennie jestem na silowni i sobie po treningu biorę prysznic. W takie upalne dni jeszcze biorę prysznic rano bo jak mnie moja dziewczyna męczy całą noc to się nieźle zapocę.

Gość gość
Od pasa w dół to codziennie, a prysznic to czasem codziennie lub co 2 dni. Użyje dezodorantu i bedzie git :classic_cool:

Gość gośćM
Tak. Nawet kilka razy. A jak pracuję, to staram się myć przed wyjściem z pracy. Nie mam samochodu, lubię chodzić, a nawet jak jadę autobusem, to lepiej się czuję po prysznicu. No i dodatkowo, jeśli się da zdążyć na ten sam autobus, którym bym jechała nawet bez prysznica (a na razie się udaje), to wracam do domu i mogę od razu iść spać, a nie tracę czasu na kąpiel.

Gość gość
1 lub 2 razy dziennie. Wieczorem zawsze - nie poloze sie brudna do lóżka, nawet po imprezie o 4 rano musze wziac prysznic nim się poloze. W takie upały biorę prysznic tez rano lub w południe.

Gość gość
nie, 2 razy w tygodniu.. wlosy 3 razy.. bielizna zmiana codziennie

Gość gość
ja codziennie, ale mam w druga strone. nie wyjde nieumyta, dlatego zawsze rano, wieczorem na zjebku niekoniecznie :P