Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

Chyba jednak lepiej mieć jedną dziewczyne jednocześnie niż kilka..

Polecane posty

Świat cza specjalnie daje w kość żeby dać nam lekcje że nie tędy droga. Jestem wykończony i sfrustrowany. Spotykam sie obecnie z dwoma dziewczynami, niemam czasu dla siebie, każda z nich czegoś ode mnie chce, ciągle mają jakieś problemy z komputerem, druga z telefonem, telewizorem, a to coś k***a znowu, jakaś paranoja. To sprawia że trzeba częściej odmawiać żeby zachować energię a to z kolei że nieda się być idealnym dla obu bo to za dużo kosztuje. Lepiej jedną laske exploatować na jeden raz. Wychodzi ekonomiczniej i przyjemniej

oo :) Infernal Widze że jednak powróciłaś na forum :) Z tym exploatowaniem może źle zabrzmiało jakobym traktował kobiety jak przedmioty, a ja im daje wszystko od siebie z czystego serca

hehe :) Już takiego mam nie jednego ale w życiu potrzeba jednak czegoś więcej. Kumplowi w o******ce nie będe pakować

Gość gość
Brunetos najpierw naucz się porządnie pisać dopiero potem bierz się za d*****nie. Przeczytaj swój temat jeszcze raz i powiedz gdzie zrobiłeś błąd. Jak nie wiesz to ci powiem powinno być...,, Chyba jednak lepiej mieć jedną dziewczynę niż kilka jednocześnie". Naucz się w końcu pisać absolwencie gimnazjum w Wąchocku.

Gość gość
lecz się, jesteś chorym poje.em

gość dziś Sposób w jaki to napisałem to był celowy zabieg ty pyszałku :) gdybym napisał "Chyba jednak lepiej mieć jedną dziewczyne" to brzmiało by to jak gdybym chciał trzymać się tylko tej jednej, a mnie chodzi by na dany czas mieć jedną. Bahahaha !! skdlasjlfns :D