Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koniec

Polecane posty

Gość gość

Spotkałam sie z chłopakiem od miesiąca bylo cudownie ale jakoś nie potrafiłam z nim rozmawiać normalnie o wszystkim itp zaczęliśmy się kłócić . Chcieliśmy sie dogadać ale nie wyszło Ja napisałam mu po ostatnim spotkaniu ze jak ma to tal wyglądać to lepiej bedzie jak zakończymy to i ze moze się kiedyś sie odezwie i od tej pory nicc aa tęsknię a o mnie od nikogo słyszeć nie chce co mam myśleć że miał mnie gdzies . Zalezy mi i tęsknię a nie mogę się do niego odezwać

Gość gość
to sie odezwij

Gość gość
Jak mam się odezwać jak napisałam mu ze tak bedzie lepiej dla wszystkich i zrozumiał on to ze koniec ale napisałam ze jak będziesz kiedyś chcial to się odezwie . A teraz cisza i zachowuje sie tak jakby mnie nie znał

Gość gość
tego chcialas, zacznij ponosic odpowiedzialnosc za swoje powtarzam SWOJE slowa i czyny

Gość gość
Jak mam się odezwać jak napisałam mu ze tak bedzie lepiej dla wszystkich i zrozumiał on to ze koniec ale napisałam ze jak będziesz kiedyś chcial to się odezwie . A teraz cisza i zachowuje sie tak jakby mnie nie znał

Gość gość
Ponoszę ale chciałam by jemu bylo tak lepiej i by sobie wszystko przemyślał ii tak nagle udaje przed wszystkimi jakby mnie nie znał i sie dobrze bawi