Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facet jest ze mną, mimo, że uważa mnie za idiotkę?

Polecane posty

Gość gość

Powiedział, że nie mógłby być z idiotką, a skoro za taką mnie ma, to dlaczego ze mną jest :/ Zadałam mu pytanie, to się wkurzył i nie potrafił na nie odp.

Gość gość
Noxelia szaleje :-D 🖐️

Gość gość
Niestety, ale nie jestem żadną Noxelią :/

przemilczał odpowiedź bo to lepiej 'brzmi' niż "bo chcę mieć stałe, darmowe bzykanko" :P

Gość gość
shaf78 dziś No właśnie też mi się wydaje, że jest ze mną tylko dla tego bzykanka i robienia lodów :/ Dzisiaj rano powiedział mi, że po robocie zrobi mi minetkę, no i... się nie doczekałam, a dodatkowo jeszcze pokłóciliśmy się... Boże , ależ ja jestem w mętliku emocjonalnym...

Gość gość
Bo ten facet za chiny się nie przyzna, że jesteś niczym więcej jak...tym czymś co ma do posuwania. I w całej tej perfidii jego zachowania, jest w stanie się tylko wkurzyć, bo trafiłaś w sedno, a on nie potrfi ci powiedzieć prawdy. Na prawdę tego nie widzisz, pomimo, że czujesz jakie ma o tobie zdanie? Ma cię pod ręką i wygodnie mu, a szuka cały czas innej. Jak znajdzie, to bez mrugnięcia okiem cię zostawi. Zaskocz go i rzuć pierwsza. Zobaczysz jego durną minę i wk****.

Gość gość
gość dziś Problem w tym, że ja Go jeszcze kocham... mimo, że tyle przykrości od niego dostałam...Źle się czuję w tym wszystkim, szczerze nie wiem, co mam myśleć na temat tego związku, a co dopiero zrobić...Zawsze się pocieszam, ze może jeszcze będzie dobrze...