Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masz trądzik? Zrób badanie na..

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jak w temacie, jeśli macie dziewczyny i chłopaki jakieś problemy z trądzikiem, zróbcie badanie na wykrycie gronkowca! Odebrałam dzisiaj swoje wyniki i są pozytywne. Długo chodziłam do dermatologa, a wkońcu kiedyś poszłam do kosmetyczki, która doradziła mi właśnie to badanie, sama twierdząc, że w jej krótkiej praktyce już kilkanaście razy potwierdziło się, że osoby z problemami skórnymi miały w sobie gronkowca. Młoda dziewczyna, a miała racje, ja oczywiście od Jej porady zwlekałam jeszcze 2 miesiące zanim zrobiłam badanie, moja głupota, ale jak większość należę do niedowiarków i puściłam Jej słowa mimo uszu, ale kiedyś poszłam, zrobiłam, koszt ok 25 zł i okazało się, że naprawdę mam go. Zróbcie to, nawet dla samych siebie.

Gość gość
I na nużeńca, demodex! Bardzo często nużeniec plus gronkowiec idą w parze, powodując trądzik.

Gość pektyny28
Na demodex to polecam krem soolantra. Warto.

Gość foobools22
Też używałam i też polecam, na prawdę warto, super opcja żeby poradzić sobie z demoexem.

Gość gość
Czy można prosić o więcej informacji o kremie Soolantra?

Gość gość
Mi krem soolantra bardzo pomógł, więc polecam!

Gość gość
Dołączam do pochlebnych opinii. Jak najbardziej warto spytać lekarza o krem soolantra.

Gość gość
Stosowałam soolantrę i złego słowa nie mogę na ten lek powiedzieć. Bardzo mi pomógł!

Gość gość
Soolantra to strzał w dziesiątkę. Stosowałam, nie ma nic lepszego!

Gość gość
Używałam różnych kremów, maśc****ilingów oraz płynów żaden mi tak nie pomógł jak soolantra. Dziękuję mojej dermatolog za przepisanie mi tego kremu. Polecam z całego serca każdemu kto ma problem z trądzikiem.

Gość gość
również jak poprzednicy polecam soolantre,bardzo skutecznie poradziła sobie z moim trądzikiem różowatym.

Gość gość
Witam stosuje Soolantre od miesiąca. Efekty rewelacyjne. Wcześniej stosowałam Rozex i nie było tak źle ale Soolantra wyleczyła mi twarz całkowicie. Na dzień dzisiejszy jest super.W przyszłym tygodniu wizyta u dermatologa .Ważne aby dokładnie zmywać twarz płynem micelarnym lub tonikiem. Polecam!

Gość gość
Stosuję soolantre od ok. miesiąca i jestem bardzo zadowolona. Krem ma bardzo delikatne działanie, nie powoduje żadnych podrażnień, łatwo się wchłania, skóra wygląda naturalnie i świeżo. Oby tylko efekt utrzymał się także po zakończeniu kuracji. Nadaje się świetnie pod makijaż, nie trzeba mieć oporów przed stosowaniem go na dzień.

Gość gość
Z trądzikiem różowatym męczyłam się kilka dobrych lat stosowałam mnóstwo specyfików na to by się w końcu tego pozbyć. Nic nie pomagało kompletnie nic kilka osób polecało mi wielokrotnie soolantre jednak nie byłam przekonana aby znów męczyć moją skórę jakimiś eksperymentami. W końcu się zgodziłam i to było najlepsze co mogłam zrobić.Na mojej buzi nie ma śladu po trądziku żałuje, że nie zrobiłam tego szybciej polecam wszystkim!

Gość gość
Zgadzam się soolantra jest doskonała w walce z trądzikiem :) Używałam i nie żałuje, Już po 3 tygodniach moja twarz wyglądała o niebo lepiej.

Gość gość
Soolantra to najlepsze co mnie spotkało podczas walki z trądzikiem! Już po 3 tygodniach od rozpoczęcia kuracji efekty nie do poznania. Jestem zachwycona działaniem tego leku!

Gość gość
Dziękujemy za reklamę a może ktoś zna faktycznie lek na nużeńca/ gronkowiec? Słyszałem o okładach z wrotyczu z tym że przebarwia skórę a nie mogę sobie pozwolić na bycie Indianinem przez kilka tygodni

Gość gość
Przed rozpoczęciem kuracji z soolantrą dowiedziałam się, że jest ona bardzo szybka w rozwiązywaniu problemów typu trądzik. Ciężko było mi uwierzyć ponieważ mam za sobą kilka kuracji z podobnymi lekami które też miały być niby bardzo szybkie i skuteczne, ale postanowiłam spróbować i jak się okazało po miesiącu czasu nie ma śladu po trądziku.

Gość gość
won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!!