Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W USA i Kanadzie 99% samochód ma automatyczne skrzynie biegów, w Polsce 1%

Polecane posty

Gość gość

Polska jest ewenementem na skale światową...

Gość gość
Na automacie jeżdżą ci/py :o

Gość gość
Też tak sądziłem dopóki nie kupiłem. Teraz cip/ą są ci z manualem.

Gość gość
Po prostu auta z automatem są w Polsce duzo drozsze, ewentualny serwis tez jest drozszy bo większosc mechaników nie ma doswiadczenia w naprawie takich samochodów, a ci co sa to słono sobie liczą za usługi. Mysle, ze za kilkanascie lat wszystkie samochody bedą z automatem

Gość gość
Ja nie potrafię prowadzić auta, przerasta mnie ta technika, chciałabym automat, myślę że mając tylko dwa pedaly łatwiej się skupić na jeździe

Gość gość
Jestem kobieta,w życiu nie kupie auta z automatem

Gość gość
no, jak ktos nie potrafi obslugiwac skrzyni biegow, jest to dla niego wyzwanie zbyt trodne do ogarniecia i potrzebuje tylko guzika DRIVE to nie ma o czym gadac.

Gość gość
mi to obojętne, takim i takim umiem jezdzic, jestem przyzwyczajona :P najgorsze wspomnienia mam z jazdy polskim autem w UK po lewej stronie, masakra

Gość gość
no, jak ktos nie potrafi obslugiwac skrzyni biegow, jest to dla niego wyzwanie zbyt trodne do ogarniecia i potrzebuje tylko guzika DRIVE to nie ma o czym gadac. xxx ale tak bedzie niedługo, komputer przejmie za nas większosc czynnosci, zwlaszcza na dlugich trasach, autostradach, juz testują takie systemy, ty sobie siedzisz a komputer kieruje, ty jestes po to by w razie czego przejąc kierownice, manualne prowadzenie kierownicą bedzie dla fanatyków i retro ludzi :D

Gość gość
tylko jak ci ten automat nawali to wtedy naprawa przewyzsza wartosc samochodu Te skrzynie nie są takie idealne jak by się wydawało...

Gość gość
A co do pedryli jest odwrotnie . 99% polskiego spoleczenstwa to pedaly , u nich tylko 1-2%. Udowodnione w badaniach naukowych

Gość gość
Mysle ze przy recznej skrzynu biegu wiecej musisz myslec a automatyka jest dla wygodnych! Leniwych

Gość gość
Dlatego USA to kraj glabow!

Gość gość
Jak ktoś jeździ jak stary pryk to może sobie na automacie, ale to nie dla mnie :p redukcja,gaz i odcięcie :p