Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie poczucie estetyki? Ja uwielbiam nieumalowane kobiety.

Polecane posty

Gość gość

Sama jestem kobietą i bardzo lubię twarze bez grama makijażu. Dopuszczam jedynie lekkie wyregulowanie brwi i usuwanie zbędnego owłosienia. Podobają mi się niedoskonałości ludzkiej natury, bo one czynią nas wyjątkowym. Czuję się zadbana, bo mam wypielęgnowaną skórę a to że np. jestem zarumieniona, czy mam jakieś przebarwienia to trudno. Lubię do tego neutralne kolory - granat, złamana biel, pastele - pudrowy róż, khaki i bardzo neutralne kolory, włosy muszą być koniecznie w naturalnym kolorze (uwielbiam nasze polskie, przygaszone blondy!), zdrowe, blyszczące, dobrze obcięte ale nie sztucznie ułożone (np. wyprostowanie albo zakręcenie zbyt mocno kompletnie odpada). A Wam podoba się taki naturalny wygląd czy raczej lubicie się "podrasować" ? :) Pozdrawiam, Ola

Gość gość
Ja też się bie maluje. Ewentualnie czasem jakiś korektor pod oczy by zamaskować cienie jak się pojawią gdy źle śpię np. Ostatnio chciałam zrobić sobie jakiś make up i jak nałożyłam puder to tylko kataru dostałam i czułam się brudna na twarzy. Więc jak dla mnie tylko naturalność.