Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oglądam Wrocław w goglu. Nie podoba mi się tam

Polecane posty

Gość gość

mało terenow zielonych, malo parków i lasów, miasto wyglada jak zaniedbany Wiedeń, na obrzeżach typowe blokowiska i typowa wiocha. Nie rozumiem tego zachwytu tym miastem.

Gość gość
Ja też nie. 5 lat tam studiowałam i nie wiem czym się zachwycać.

Gość gość
no jak mało zieleni!!! przejść normalnie chodnikiem się nie da, tyle zieleni leży i drewna. a bloki i kamienice wiesz jak są ślicznie wyremontowane, odmalowane i do tego z gustem? w innych miastach to co drugi budynek obdarty z każdej strony albo zabazgrany graffiti albo w kolorach tak pstrokatych jakby nie było stać na ładniejszą farbę. a Wrocław :) Wrocław to wygląda w tej chwili jakby go odświeżono raptem pół roku temu a nie dalej jak wczoraj spadła tu bomba, ha!

Gość gość
a na ćwiartki 3/4 jak pięknie :)

Gość gość
Czy chcesz korzystać z maksymalnych zniżek na rezerwacje w hotelach i rezerwacje biletów na samolot ? Jeśli Twoja odpowiedź brzmi tak, to powinieneś odwiedzić http://www.cheapairlinetickets4you.com uzyskać najlepsze oferty na rezerwacje biletów lotniczych, rezerwacji hotelowych oraz tanie rezerwacje wynajmu samochodów. Pospiesz się odwiedzić naszą stronę internetową już teraz.

Gość gość
skończ już z tym 3/4 ćwiartki debilu rzyyyg

Gość gość
robię kupę.

Gość gość
tylko rynek, krzyki i wielka wyspa czyli m.in. biskupin sa ok, na zagranicznym poziomie. reszta to syf. cale srodmiescie biedota i syf, polnocne krzyki tez syf. Od wiezy cisnien na wisniowej w kierunku poludnia jest ok. Reszta to c*****e blokowiska albo stare obszczane kamienice jak np na nadodrzu czy na rozance. Jeszcze tereny zielone przy odrze sa spoko. i tyle

Gość gość
a mi się północne krzyki podobają :)

Gość gość
mnie tez rozczarowal ale szczerze mowiac krakow i warszawa wygladaja jeszcze gorzej

Gość gość
wrocław wyglada jak Wiedeń ?, ale bzdury ..Wrocław to zupelnie inne miasto

Gość gość
Wieden jest duzo ładniejszy, podobnie Praga mimo ze prawie obok to inne miasto, znacznie ladniejsze... W Polsce ogolnie jest brzydko, jeden wielki burdel. W Warszawie są bardzo ładne miejsca, a zaraz obok obrzydliwe bloki albo ogrodzone osiedla, ładne szklane biurowce a obok Biedronka i sypiąca sie kamienica :O tragedia w calym kraju tak jest

Gość gość
to zależy czy chcesz zwiedzać czy mieszkać, jestem z W-wy i bardzo podobał mi się Wrocław: rynek /dzieci szukały krasnoludków/, ogród japoński, fontanny, zoo, wysepki ... np dużo mniej podobał mi się Poznań, Kraków średnio .... jeśli chodzi o stolice za granicą, to Bratysława jest chyba najgorsza, widok z zamku na same blokowiska, straszne, nawet u nas tego nie ma....

Gość gość
no zgadnijmy dlaczego. podpowiem że we wrześniu będzie rocznica