Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie

Polecane posty

Gość gość

Mam kolege, z ktorym lacza mnie 'zabawy bez zobowiazan'. Od dłuższego czasu mowil mi, ze chce sexu i wgl, ze tak bardzo tego pragnie. Ostatnio doszlo do tego i tu zaczyna się problem. On po wszystkim dziwnie sie zachowywał, jakby go cos trapilo i bylo mu z tym zle co zrobiliśmy. Chciałabym zaznaczyć, ze bylo mu dobrze, sam mówił ze bylo zaje*iście i dlatego nie wiem o co chodzi. Nie raz zabawialismy sie wczesniej i normalnie, po wszystkim byl zadowolony i wgl. A teraz takie zachowanie. Co to może oznaczać?

Gość gość
zapytaj sie go

Gość gość
Pytalam i nie chcial mi powiedziec. A jak mu powiedziałam, ze przeciez nie raz mi opowiadał ile to on panienek kiedy zaliczal bez zobowiązań, a on na to, ze kiedys bylo inaczej.

Gość gość
moze juz nie chce albo sie zakochal w jakiejs innej

Gość gość
Właśnie nie wiem. On jest doac zamknięty w sobie, typ macho (pozornie) a po wszystkim lezalam mu na kolanach inon zaczął mi opowiadać o dziedzinie ktora interesuje z taka pasja. Bylam zdziwiona, bo nie dość ze nigdy bym nie pomyślała, ze go takie rzeczy interesują to na dodatek jestem przekonana, ze mało komu to mowil jesli wgl komuś.

Gość gość
albo wez tez to pod uwage ze moze sie w tobie zakochuje roznie to moze byc