Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z miesiączką

Polecane posty

Gość gość

Mam okres już od dwóch lat (mam 15 lat) i miałam w miarę regularne cykle, a ostatnio zamiast okresu miałam tylko brązową wydzieline. Moje cykle trwają teraz po 40 dni i więcej, a okres trwa tylko 2 lub maksymalnie 3 dni i krwawienia są bardzo słabe. Nwm czy to normalne...pomocy

Może się tak dziać przez stres, przemęczenie, dieta, pogoda, choroba... Bardzo wiele rzeczy ma wpływ na to jak miesiączkujemy. Najlepiej przeanalizować od czego to może być i powiedzieć mamie, wybierze się z Tobą do ginekologa. Ja miałam problemy, rozregulował się cykl, ponieważ miałam dużo stresów na studiach i częste infekcje intymne. Wpływ na to mogły być często przyjmowane przeze mnie antybiotyki. Ja miałam brązowa wydzielinę pierwszego, czwartego i piątego dnia. Mnie też trochę niepokoiła. Jak będziesz wybierać się na wizytę to niech mama zostanie w gabinecie, ja popełniłam błąd i poprosiłam by mama wyszła. Niezbyt miło się ze mną obeszła. Nie stresuj się :) zastanów się co mogło się zmienić w ciągu ostatnich miesięcy i powiedz mamie ;) mama to najlepsza doradczyni w takich sprawach :D

Gość gość
Dziękuję :)