Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to normalne ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim partnerem juz pare lat i musze przyznac, ze nie satysfakcjonuje mnie nasze zycie seksualne. Na poczatku czerpalam przyjemnosc z bliskosci, ale teraz doskwiera mi bardzo brak orgazmu. Mysle, ze nie podnieca mnie tak jak powinien (?!?) a jesli juz uprawiamy seks to on zmienia pozycje (wlasnie wtedy kiedy zaczyna robic mi dobrze i znow wszystko od poczatku). Jesli zakladamy gumke to erekcja mu szesciowo zanika....Szczerze mowiac juz nawet nie mam ochoty na seks z nim, bo sobie mysle, ze i tak nie zrobi mi dobrze..Ostatnio bylam niezle napalona i pozniej okazalo sie, ze brak erekcjii....czy to normalne ? co robic w takiej sytuacjii ? dodam, ze nie mialam wielu partnerow i coraz czesciej mysle o zakonczeniu tego zwiazku, bo przypuszczam ze moze nie dogadujemy sie w tych sprawach

Gość gość
1. nie kochajcie się w gumce (dni płodne są przez 5 dni w miesiącu a wytrysk może mieć w buzi, na ciebie, w pupę, obok ciebie i możesz stosować antykoncepcę) 2. powiedz, że lubisz dłużej w jednej pozycji 3. daj do zrozumienia, jak lubisz, żeby cię pieścił 4. jeśli punkty 1-3 nie wypalą, możesz z nim zerwać. ps. jak było z innymi? co miało na to wpływ?

Gość gość
Wiesz co z innymi to w sumie nie bylo nic powaznego - to jest moj pierwszy powazny facet, wiec mysle, ze nie mozna seksu porownywac. Problem jest taki, ze on chyba zmienia ta pozycje aby nie dojsc ? nie wiem, ale wku** mnie to na maksa. Kiedys nie kochalismy sie w gumce i tez jakis fajerwerkow nie bylo...wogole po paru latach bylam przekonana ze to cos ze mna jest nie tak - bo czasem mysle, ze obojetnie co zrobi to mnie nie podnieci (a wiadomo, ze jak mnie nie podnieci to kolo sie zamyka i nici z orgazmu) az poznalam faceta ktory mnie zaczal podrywac, byla chemia i powiem szczerze ze sam jego widok mnie podniecal.....ogolnie moj facet jest idealem jesli chodzi o wyglad, ale taki grzeczny jest..a ja chyba wole ten ogien w oczach :D nie wiem co na to poradzic....

Nie ma chemii i nie będzie, nie pasujecie do siebie. Nie wiem dlaczego kobiety godza się na seks, który ich nie satysfakcjonuje. Znajdz prawdziwego faceta, dla którego Ty i Twoja przyjemność będą najważniejsze.

Gość gość
czesto jest tak ze w zwiazku podobaja sie inni a nie w zwiazku tacy do zwiazku. ;) to niech nie zmienia pozycji sa inne sposoby na opoznienie wytrysku.

Gość AlekzMarek
Zastanówcie się nad zakupem iqman. Srodek raz że poprawi erekcję (tę w gumce również). Po drugie wydłuży czas samego stosunku, więc będzie opcja na większe doznania, które doprowadzą cię do orgazmu