Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wakacje

Polecane posty

Gość gość

Moj chlopak i ja mamy sie niedlugo razem wprowadzic. I tak juz praktycznie ze soba mieszkalismy, teraz po ukonczeniu szkoly szukamy pracy i mieszkania. Narazie on mieszka u swoich rodzicow (Warszawa) a ja w ze swoimi z Poznaniu. Mielismy jechac na wakacje razem zagranice z jego rodzicami do jego rodziny ale okazalo sie ze ja nie moge poniewaz ktos z jego rodziny sie rozchorowal i nie chca brac na wakacje nikogo z poza rodziny. No i teraz nie wiem jak sie czuc z tym ze on sam jedzie z rodzicami na te wakacje. Ja mu ufam i nie oto chodzi. Poprostu czuje ze skoro sie razem mamy wprowadzac i miec od tego czasu wspolne zycie to on powinien ze mna spedzac wakacje i takie zeczy. To mi daje namysl ze on nie mysli o powaznie. Co bedziemy razem mieszkac ale jak przyjdzie co do czego to ja bede sobie sama jedzdzic na wakacje i inne takei rzyczy? Z drugiej strony on i jego rodzice co roku jezdza tam na wakacje i ma prawo sie zobaczys sie z rodzina. Sama juz nie wiem co o tym myslec! A co WY myslicie?

rozmawiaj ze swoim chłopakiem, takie niejasności, twoje wątpliwości dlaczego zrobił tka a nie inaczej to będzie ciągnęło w dół wasz związek.