Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasze rodziny są szczęsliwe i czy wszyscy sie kochacie i szanujecie nawzajem

Polecane posty

Gość gość

czy wasze rodziny są szczęsliwe i czy wszyscy sie kochacie i szanujecie nawzajem

Gość gość
PYTAM bo moja rodzina jest jakas pechowa...same problemy u nas w rodzinie..kłotnie między bracmi i siostrami...spory..nienawiść jeden sie powiesil kuzyn..drugi zyje bez slubu i pije...trzeci tez jakis dziwny....poprostu same problemy w naszej rodzinie..inne rodziny są szczęsliwe i chyba idealne..tak przynajmniej myslę..tylko u nas cos nie tak... a jak jest u was?? czy macie fajne i idealne rodziny??zyjecie wszyscy w rodzinie w zgodzie?uklada sie fajnie wam zycie i bez problemów??

Wiesz nie łam się nie tylko Twoja ma pech i kłopoty. Mam wrażenie, że każdy postrzega miłość inaczej i szczerze moja rodzina też wydaje mi się inna pod tym względem.

Gość gość
ja mam 3 rodzenstwa I myslalm ze jak dorosniemy to bedziemy sobie pomagac ale matka nas tak wychowala ze sie nienawidzimy nawzajem, kazdy z nas ma juz swoje zycie I nikt z nikim nie utrzymuje kontaktu, to jest dopiero smieszne, czasem sie zastanawiam po ch....j ta rodzina

Gość gość
moja nie, rodzeństwo mamy juz nie żyje...ojciec z bratem nie utrzymuje kontaktów. Ja czuję się gorsza córką dla moich rodziców i w przyszłosci z tego pewnie powodu tez nie będę utrzymywała kontaktu ze swoją siostrą, bo już teraz nie ma między nami dobrych relacji...na dodatek zyję z mężem jak z sublokatorem, bo nie stać mnie na samodzielne mieszkanie.

Gość gość
a ja zazdroszcze rodzinom innym,że rodzeństwo sie bardzo wspiera i kocha.. a ja z siostrą sie bardzo róznimy i mamy zle relacje..niestety.. ona zawsze wolala kolezanki niz mnie..mowila na swoje kolezanki :"siostrzyczki" a mnie niszczyla i plula na mnie...dosłownie.. nasze relacje są zimne i pozbawione uczuć.. za to widze jak w innych rodzinach rodzenstwo sie kocha i wskoczy w ogień za sobą..

Gość gość
moze to wina rodzicow?

Gość gość
Rodzina ze strony mojego taty super, ale już rodzeństwo mamy i ich dzieci to szkoda gadać....

Gość gość
O, nie. Jest tragicznie. Nie będę się rozpisywać, bo mi się od razu chce płakać. A najgorsze, że rodzina mojego męża, to patologa po stokroć gorsza niż u mnie w najbliższej rodzinie :O Po prostu można się załamać, jestem bardzo nieszczęśliwa, nie umiem się od tego wszystkiego odciąć, niszczy mi to psychikę, rujnuje życie. Odechciewa się wszystkiego :(

Gość gość
heheheh wszystkie rodziny są idealne jak z nimi nie przebywasz