Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Długi termin na wycięcie migdałka o robić prosze pomozcie

Polecane posty

Gość gość
Witam. Moj syn mial usuwanego migdala az w Warszawie. W Krk byl bardzo dlugi okres oczekiwania do tego syn ma padaczke i nie chcieli sie podjac zabiegu. A w CZD zalatwilismy wszystko i w ciagu miesiaca bylismy po zabiegu.

Witam, miałam podobne problemy z córką Martą 4,5r(powiększone migdałki, chrapanie, bezdechy, ciągły katar, pogorszenie słuchu i mowy). Czas naglił a terminy na NFZ odległe, prywatnie kosmiczne ceny. Po poszukiwaniach znalazłam super klinikę w Czechach Hradec Kralove. Umówiłam się na konsultacje laryngologiczną za którą zapłaciłam 50zł, na zabieg czekałam 3 tygodnie. W szpitalu byłam z córką 3 dni przemiły personel,warunki i opieka bardzo dobre. Za zabieg, dodatkowe badania i pobyt z wyżywieniem dla mnie też zapłaciłam tylko 1500zł. Osobiście polecam.

Gość gość
Lał mój temat odkopany po takim czasie.... ;) powiem wam ze nasza historia skończyła się tak ze miałyśmy2 razy zabieg rok po roku bo po pierwszym zabiegu nie było poprawy (nie podpięte boczne migdały )za drugim razem znajomy lekarz (kolega kolegi) podciał boczne i zapomnieliśmy o problemie