Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to jest? im głupszy facet tym więcej zalicza

Polecane posty

Gość gość

a podobno kobiety lecą na inteligencje...

Gość gość
Bo gupi facet dziala jak wibrator a laski lubia takie bzykajace bezmozgi:-P

Gość gość
i żeby nie bylo że to gadanie dla samego gadania, bo temat przetestowany wielokrotnie. zarówno z przykładów zaobserwowanych jak i wlasnych doświadczeń.

Gość gość
gdybym była głupia tez bym zaliczała każdego który się napatoczy ?

Gość gość
5:48 tak. Glupi nie mysli tylko dziala, a inteligent stoi i kombinuje swoim mozgiem jak by tu yo co i jak i rozwaza miliardy mozliwych scenariuszu dalszego rozwoju sytuacji po podejsciu do kobiety. I gdy on tak mysli to glupi wlasnie podbija do tej o ktorej mysli inteligent i zaczyna ja roochac

Gość gość
6:16 dokladnie tak sie dzieje. mądry facet rozważa czy dana laska nie zrzuci go na drzewo, kretyn ma te rozważania w doopie, startuje z tekstami "ruuchasz sie? czy trzeba z tobą chodzić?" 9/10 da mu w pysk, ale ta jedna da tyłka, a że taki startuje prawie do każdej to i frekwencje zaliczy niezłą.

Gość janjan
Ale za cenę poobijanego pyska który już pewnie jest czerwony od tych plaskaczy, he he Kobiet interesują pewni siebie faceci niezależnie jaki poziom inteligencji prezentują.

Gość gość
Statyatycznie 3/100 da mu doopy (ale kiedys ogladalem filmik na youtube gdzie koles pytal 200 i tylko dwie sie zgodzily w tym prostytutka) ale w pysk tez malo ktora mu da ;) ja za 2 tyg tez tak bede chodzil sie pytal czy chca sie ze mna seksic :D

kobietki same sobie winne :))nadstawiaja sie 1-mu lepszemu z nad brzegu:)

Na dresiarza każda suka poleci- wystarczy poczytać komentarze kobiet pod jakimś filmem Jamesa Deana albo Domogarowa- zachowywali się jak dresiarze i bzykali co chcieli.

Gość gość
Oczywiscie jakis glupek w dresie o uwodzeniu kobiet z klasa po uniwersytecie warszawskim moze pomazyc - nie ta pulka ale jakas dresiare to i owszem ;)

Gość gość
dobry przykład obejrzyjcie film na youtube "roosh v - how to approach girls in bars" tytuł chyba taki. koleś pokazuje jak podejść do laski w barze, co jest oczywistością, że jak ona jest z koleżanką to przy barze stanąć bezpośrednio przy lasce a nie od strony koleżanki zagadywać, a jak wiele koleżanek jest przy barze a laska w środku to stanąć za nią i jak się odwróci przywitać się. a on to analizuje na filmie jak to jest oczywiste :P

Gość gość
Oj faceci prawda jest jedna, takie łobuzy zawsze były bardzo pociągające dla dziewczyn, jeszcze jak wysoki i zbudowany to nic dziwnego, że mu idzie z nimi;)

Gość gość
Oczywiscie jakis glupek w dresie o uwodzeniu kobiet z klasa po uniwersytecie warszawskim moze pomazyc - nie ta pulka ale jakas dresiare to i owszem oczko.gif x nawet nie wiesz jak się mylisz...

Gość gość
A jak kolezanka ma czerwona sukienke w groszki a na nogach trampki i np ma zielone wlosy a mleczarz sprzedal mi przeterminowane mydlo w kartonie a ta do ktorej podbijam tanczy piruet na rzesach i nie ma na sobie stanika tylko wypchala cycki skarpetkami swojego ojca? To co wtedy? Co zrobil by roosh v?

Gość gość
łobuz mocno kłamie i nie kocha a wy głupie haha

Gość gość
np. Brunetos244 ma w awku takiego, na którego poleci większość lasek, łobuzowaty bad boy, wysoki, zbudowany, tatuaże, przystojny, a one bardzo patrzą na wygląd

Gość gość
lubiem siem piepszyć

Gość gość
9:42 Kobieta z KLASA w zyciu nie zwiaze sie z patologia. A jak sie zwiaze tzn ze tylko pozorowala ze jest z wyzszej pulki i tyle ;)

>>>jak to jest? im głupszy facet tym więcej zalicza <<< x Bo mądry nie wkłada swojego interesu w byle g_wno :P. x Temat założył prawik, który ani mądry nie jest, ani zaliczyć nie ma kogo :P.

Gość gość
misio jak zwykle ni w piz‪dę ni w oko :( jak coś walnie to szkoda gadać

>>>misio jak zwykle ni w piz‪dę ni w oko jak coś walnie to szkoda gadać<<< x To po co reagujesz na post. x Na dodatek jesteś zbyt głupi, by odpowiedzieć merytorycznie :(. x Dla Ciebie jest to nieczytelne, bo Ty wsadzić możesz sobie tylko wtyczkę do gniazdka :D, więc jakikolwiek szacunek i ograniczenia dla własnego przyrodzenia, są dla Ciebie zupełnie niepojęte :P :(.

Gość gość
Misio widzisz na własne życzenie pozwalamy głupim się rozmnażać bo nie korzystamy z okazji.

Gość gość
taka niestety prawda... jeśli facet pozuje na typowego bałwana, półgłówka itp, to będzie miał na kut‪asie wiele więcej lasek niż typ robiący za intelekta. Bardzo dużo lasek prawi że uwielbia w facetach inteligencje, szkoda że to tylko puste słowa, bo niestety większość leci na przytępawego pospolitego ru‪chacza. Temat przetestowałem na wskroś, na wielu przypadkach. Efekt taki ze jak robiłem z siebie głupola, co tylko gada o bzykaniu i każdy dialog spłyca do kwestii tego aby zamoczyć, to laski były wniebowzięte, no może nie każda, ale zdecydowana większość i gacie ściągały na pstryknięcie palców. Natomiast jak próbowałem głębszych tematów typu polityka, zdrowie, ogólne życie itp, to wyraźnie widziałem znudzenie, a ostatecznie leciały teksty "kurde, byłbyś świetnym mężem" i na tym się kończyło. Któregoś razu nawet założyłem dwa konta na jednym z portali randkowych. Na jednym pozowałem na chamskiego dymacza, na drugim - pełna kulturka. Zaczpiałem te same panienki. Domyślacie się jaki efekt? Na te konto prostackie odpisywały tak że o mało się nie posikały, niektóre wprost seks proponowały, na to kulturalne odpisywały stosownie, ale zero propozycji itp.

Gość gość
Było w temacie o Murzynach -oni właśnie tacy są wyluzowani bezpośredni . Laska da kosza -nic to polezie do nastepnej. Nie to co Polska cipcia emo która sie potnie jak panna krzywo spojrzy albo intelektualista analizujący 3 miechy jak odezwać sie do koleżanki z roku . W tym czasie Murzyn ( z tym że ma propsy za egzotykę ) podbije do 15 panienek z tego minimum dwie przetrzepie . Podobnie funkcjonują badboye z Polski szukający panienek po remizach w soboty czy nędznych klubach w Wafce.

Gość gość
dwa przykłady: 1) poznałem w pracy świetną kobietę, często po fajrancie chodziliśmy na piwo, albo po prostu do parku na spacer, rozmawialiśmy o wszystkim, o życiu, o marzeniach, o tym jak chcielibyśmy aby nasze rodziny w przyszłości wyglądały itp. była dla mnie jak druga połówka pomarańczy i serio myślałem że coś z tego będzie. Szczególnie że pare miesięcy wcześniej i ja i ona rozstaliśmy się ze swoimi wieloletnimi partnerami. Nic z tego... Jakiś czas później przyjęli do nas do pracy takiego przygłupa, nie dość że mało lotny to w dodatku alkus. i co? zaliczył ją w 2 tygodnie, ona doktorat z psychologii robi, on ledwo mature zdał... 2) koleżanka wróciła z macierzyńskiego, przed nie lubiliśmy się zbytnio, po jej powrocie zmuszono nas do wspólnego projektu, panna bardzo ładna, ale nie miałem do niej jakoś wiele respektu, więc czasem chlapnąłem do niej świński tekst, np że ma fajna pupę, że ostro bym jej obie dziurki językiem przeorał, albo że mój fiut idealnie latałby między jej cyckami. Niby się bulwersowała, niby krzyczała "przestań głupolu", ale zawsze było to filuteryjne kobiece "hihihi". Efekt - wyjechaliśmy na pracowy wyjazd integracyjny, dosłownie z potańcówki za ku‪tasa mnie zaciągnęła do swojego pokoju bzykać się.

Gość awers
"Bardzo dużo lasek prawi że uwielbia w facetach inteligencje, szkoda że to tylko puste słowa, bo niestety większość leci na przytępawego pospolitego ru‪chacza. " bo kobiety maja o sobie duze mniemanie to jak przyjac do swiadomosci fakt ze leci sie na prymitywow co nie?