Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co chodzi z Want?

Polecane posty

Gość gość
18:12 a o czym z tobą dyskutować skoro masz problem przeczytać tekst ze zrozumieniem. Nie rozumiesz spraw tak prostych nawet dla srednio rozgarnietego szympansa, więc sama rozumiesz. :D

Gość gość
Dobra, spieprzaj prostaku. Zrób coś normalnego i łatwego do zrozumienia twoim zdaniem. np załóż temat o ******iu małych dzieci.:o

Gość gość
18-21 co ty tak ciągle rozprawiasz o seksie z dziećmi... Zjemy cie i wysramy jak zaczernisz nicka obojniaju.:D

Gość gość
Długo myślałeś nad riposta :D nie mam zamiaru nigdy zakładać nicka. Czyli chyba możesz mi naskoczyc, a groźby wsadzić sobie w buty :D gwiazdor forum dla kobiet się znalazł, a jaki groźny :D:D idź porabiac Matuzalema albo Nowego 🖐️

Gość gość
nikogo nie podrabiałam, mylisz mnie z kimś, ale jak widać mącicielstwo to twój żywioł jak i nagonka na Want tym tematem. Nie pozdrawiam. Baj. :).

Gość gość
kur/wa to już nie ma o czym tematów zakładać?

Gość gość
najpierw ze zje i wysra, a tera oskarża o macicielstwo :D również nie pozdrawiam.

Gość gość
Każdy twój temat,zanim jeszcze zaczniesz pisać powinien być usunięty.Zostaw po prostu zabawkę,którą się bawić nie potrafisz.:-D