Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózek 3w1 który wybrać?

Polecane posty

Gość gość

Hej, waham się między dwoma wózkami typu 3w1: Camarelo Carerra lub Adamex Pajero Alu.... Ma któraś z Was któryś z tych modeli? Mogłaby mi coś podpowiedzieć? I drugie pytanie: czy wybierając wersję bez fotelika (mam po starszym dziecku), wystarczy dokupić jakiekolwiek adapter, żeby można montować na stelażu wózka? Działa to tak?

Gość gość
Tutaj jest fajny artykuł dotyczący spraw, na które trzeba zwrócić uwagę przed zakupem wózka : http://matczyna.pl/wozki-dzieciece/pxx/na-co-zwrocic-uwage-ogladajac-wozek-przed-zakupem.html Polecam również ten: http://matczyna.pl/wozki-dzieciece/rxx/jak-dobrac-odpowiedni-wozek-dla-dziecka.html Opisują jak dobrać odpowiedni wózek dla dziecka :) Pozdrawiam ! :) Mam nadzieję, że pomogłam :)

Gość gość
Brałabym Camarelo. Mam i jestem zadowolona. Każdy wózek ma inny adapter do innego fotelika. A zresztą, w życiu nie woziłam dziecka wozkiem w foteliku, bo po co? No, chyba że jesteś entuzjastką zakupów w centrum handlowym z niemowlakiem..

Gość gość
Nie, nie jestem absolutnie, przy pierwszej córce nie robiliśmy tak, ale teraz mamy samochód i taka opcja może być przydatna... Dzięki za podpowiedzi!

Gość gość
mam camarelo, jestem zadowolona

Gość gość
Dzięki :) Przekonałam się, będzie Camarelo :)

Gość gość
Mam wózek Anex Sport i jestem zadowolona.