Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy lepiej sie zyje pustej, ale ladnej kobiecie czy inteligentnej i przecietnej

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie, co myslicie? Mowiac przecietna tzn. nie brzydula, ale nie jakos zachwycajaco piekna, za to z glowa na karku, samodzielna, wiedzaca czego chce, pewnie feministka (nie jest typem kobiety, ktora zachodzi w ciaze, zeby siedziec w domu i nic nie robic). Drugi typ to mila, ale glupiutka dziewczyna, ktorej glownym atutem jest uroda, wymaga od faceta, zeby zapewnil jej odpowiedni poziom zycia.

Gość gość
Lepiej się żyje tej pierwszej :) bo uroda z wiekiem przemija i ta pusta, głupiutka dziewczyna zostanie kiedyś z niczym bo jej fagas zostawi ją dla innej, młodszej :P a ogarnięta, przeciętna dziewczyna znajdzie sobie dobrą pracę, będzie ją stać na dobre kosmetyki i ubrania przez co stanie się atrakcyjna dla otoczenia

Gość gość
jak dla mnie głupiutkie i ładne mają lepiej, łatwiejsze życie. Ale jest minus tego, one nigdy nie będą miały tego w głowie co te inteligentne. No i skoro często pewnie będą musiały oddać życie mężowi w zamian za dostatnie życie. I przymykać oko na jego zdrady. Jednak nie ma co ukrywać, ładnie kobiety mają łatwiej w życiu i to ze wszystkim. Przeciętna musi się dwa razy bardziej wysilić i czasem i tak nie osiągnie tego. Coś kosztem czegoś.

Gość gość
inteligentna kobieta potrafi sie "zrobic" na ladna i atrakcyjną, jesli odczuwa taka potrzebe. Ladna i głupia latwo nie zmadrzeje.

Gość gość
hmm ale glupota pewnie tez jest cnota, taka sobie mozna urobic, taka mozna bic, wykorzystywac itp., taka zostanie z damskim bokserem

Gość gość
to zalezy jak bardzo jest ładna, jak ma naprawde piękną twarz to długo może sobie zyć zmieniając "mężosponsorów" jak rękawiczki i zdąży duzo odłożyć :D są tak piękne kobiety, ze zawracaja w głowie nawet niby "ogarniętym" facetom, inteligentnym, na to sie nie poradzi bo to jest instynkt

Gość gość
najgorzej się ma ładna i inteligentna wiem to po sobie.faceci nie lubią madrzejszych kobiet od siebie .tak że kobietki jak chcecie mieć faceta to udawajcie głupie .ja nie umiem udawać wiec jest jak jest

Gość gość
Facetow pewnie przeraza nie tyle inteligencja kobiet co bardziej cala zewnetrzna otoczka takowych kobiet. No bo wyobrazcie sobie.. kobieta wystrzelona w garnitur, z teczka pod pacha, ostre spojrzenie, nawija o polityce lepiej niz sam premier i chwali sie dokonaniami, projektami a jej CV wzbudza przerazenie polaczone z naboznym szacunkiem. No i w zetknieciu z taka panna facet - i to wcale niekoniecznie jakis wsiowy glupek - czuje sie jakby mial do czynienia nie z zywa i czujaca istota ale idealnie zaprogramowanym komputerem, szarym papierem! Nie ma tu goracego elementu atrakcyjnosci i zywotnosci ktore zwykle wzbudzaja zaufanie - jest jakas jalowosc i skurczenie.. tak jakbys wzial slonce, kwiaty i wszystkie zywe kolory zamalowal stalowa farba. Powtarzam: mezczyzni nie boja sie kobiet inteligentnych - wrecz przeciwnie - kobiety inteligentne, tworcze i zabawne wzbudzaja w nich zainteresowanie wieksze niz sliczne gluptaski. W tej inteligentnej kobiecie musi byc jednak widoczny cieply i zyczliwy czlowiek i wtedy calosc jest dopelniona.

Gość gość
Zgadzam się z wypowdziami, lepiej się żyje pustej ladnej, wien po sobie, ja jestem przeciętna inteligentna i żaden facet dla mnie głowy nie stracil, a była dziewczyna mojego exa byla ladna, zgrabna, jak z p****la wygladala, a jednocześnie pusta, tylko tipsy, ciuchy, makijaze, a dla niej stracił głowę i sporo kasy :)

Gość gość
Lepiej żyje sie tej ktora spotka faceta ktory ja bardzo pokocha. Czyli większe szanse ma ładna. Jesli żadna z nich nie spotka takiego faceta, to łatwiej jest tej przeciętnej bo sama sobie zarobi. Najlepiej żyje sie ładnym i inteligentnym.

Gość gość
up

Gość gość
Kobieta inteligentna wie ze facet jest mądrzejszy:)

Gość gość
Moja dziewczyna jest bardzo inteligentnapo dobrych studiach i zarabia 3500 netto a ja po technikum i zarabiam 10000 i mmówięjej albo zamieni ssię w ładna laskę co za dużo nie mysli albo wypad . I zaczyna się zamieniać.