Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EweMajk

Praca L4

Polecane posty

Witajcie. dostałam wczoraj zwolnienie lekarskie L4 jednodniowe. Nie prosiłam o nie, bo nie chciałam za pięć dziesiąta zostawić osób w pracy bez jednej osoby (i tak nas mało w pracy zawsze jest). Pomyślalam "jakoś sobie poradze" Za to dziś jeszcze gorzej się czuje, ,leki nie pomogły. W mojej przychodni już nie ma miejsc na dziś, a w pobliskich również. Pytanie: czy moge dostać L4 jedno za drugim? tzn pracuje do końca tygodnia i wątpie abym dala rade pracować w najbliższych dniach. Czy nna zwykłym pogotowiu (nie mówie o szpitalu, sorze) otrzymam L4 i wgl czy moge je otrzymać ? Dzięki za pomoc.

Gość gość
Który to miesiąc ciąży?

Gość gość
na zwykłym pogotowiu to możesz dostać L4 jak jesteś dziewicą, a piszesz że nie jesteś dziewicą

Czemu od razu mówicie o ciąży ? Inny jest powód mojego zwolnienia. Nie pytałam co mi jest lecz czy jest mozliwosc dostania kolejnego zwolnienia lekarskiego.

Gość gość
idziesz do lekarza w poniedziałek i wypisuja zwolnienie wstecz

Gość gość
EweMajk lubisz seks doci.pkowy?:)

>>>EweMajk lubisz seks doci.pkowy?<<< x Pewnie lubi :). x Ale z mężczyzną, a nie z chodzącą c_pą, zadającą takie pytanie na forum. x Że też przygłupy muszą wtrącać się w każdy temat.

Nie wiem jak teraz, ale kiedyś pogotowie wypisywało L4, tylko krótkie. W poniedziałek lekarz może nie móc Ci wypisać za piątek. Lepiej to sprawdzić (nie na tym forum).

Misio1 niektórzy to mają wodę sodową zamiast mózgu ;) BTW własnie tak mi się wydaje że lekarz nie moze wypisać zwolnienia "wstecz". A na pogotowiu pewnie nie bedą chcieli mi jego wypisać..... Ach ta biurokracja

Gość gość
Lekarz moze wypisać L4 3 dni wstecz. Wiem bo czasami się zdarzy ze w piatek nie jestem w stanie iść do pracy a miejsca u lekarza juz nie ma wiec idę w pon i nie ma problemu. Żeby nie bylo ,choruje na RZS i czasami nam takie nasilenie bolu ze nie jestem wstanie funkcjonować.