Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po masci czuje ulgę. czyzby ginekolog sie nie poznal?b

Polecane posty

Gość gość

bylam u ginekologa czasem mam taki czerwony bolący srom zbiera sie czasem coś bialego , przestaje i przechodzi to na pochwę, pochwa az przez majtki (to miejsce) jest gorące i to bardzo czuję takie parcie w srodku takie szczypanie etc mam objawy juz ponad rok zawsze lece na klotrimazolum etc i pomagalo czasem przestaje i wraca a najbardziej w trakcie okresu albo po taka suchosc itp. po masci czuje ulge, ostatnio bylam stwierdzil ze wszystko ok dal tylko provag i masc i nie przynioslo ulgi,jestem teraz na wakacjach a tutaj go gin nie pojde bo ani dobrze jezyka ani nic, za tydzien bd w polsce, myslicie ze sie nie poznał ?? czy tak juz mam i bede miec do konca zycia moze to normalny stan ?? wczesniej mialam kiedys zapalenia pecherza pare lat etc ale czuje sie fatalnie . pomocy . blagam pomozcie kobietki !!!mam 20 lat

Gość gość
przede wszystkim idź do innego ginekologa najlepiej prywatnie moja matka też miała problem hematolog powiedział jej że ma pewnie mięśniaki ginekolog powiedział że absolutnie nie poszła do innego ginekologa a ten dał jaj na operacje usunięcia mięśniaków bo były tak wielkie że leki by nie pomogły większość lekarzy na niczym się nie zna

Gość gość
bo wtedy gin zrobil mi wymas z pochwy po czym stwierdzil ze nie ma zadnych bakteri dal recepte i do domu. naprawde sie boję :( pojde chyba jak najszybciej ...

Gość gość
może masz zapalenie zrób sobie ob

Gość gość
Moim zdaniem to grzybica - ewidentne objawy oraz fakt, że po klotrimazolum czujesz się lepiej. To nie jest normalny stan i nie jest normalne, że musisz stosować to ciągle. Czy twój partner także jest leczony?

Gość gość
a z czego nosisz majtki? może masz uczulenie na materiał albo na proszek